Takläggning Nacka & Saltsjö-Boo

Vårt professionella takrenoveringsföretag utför allt inom takläggning i Nacka och Saltsjö-Boo med omnejd.
Kontakta våra takläggare med lång erfarenhet om du vill ha hjälp med att lägga papp- eller plåttak i exempelvis Sickla, Kvarnholmen, Saltsjö-Duvnäs, Ektorp, Skuru eller Vikdalen.

Takomläggning

Våra hantverkare kan lägga alla takmaterial

Renovering av Tak

Specialister inom betong- och tegeltak

Takbyten

Ett professionellt takbyte skyddar din fastighet

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom takläggning i Nacka och Saltsjö-Boo Vi utför takarbeten i bland annat Jarlaberg, Finntorp, Eknäs, Backeböl, Rensättra, Vikingshill, Vikdalen och Nysätra.

Takläggning i Saltsjö-Boo och Nacka

När du behöver anlita en firma som utför takbyte eller renoverar ditt tak är det alltid bäst att välja professionella takläggare med gott renommé. Vi har många års erfarenhet av att reparera tak och kan ta på oss allt från små till stora uppdrag i Björknäs, Kummelnäs, Gustavsvik och andra områden i Saltsjö-Boo och Nacka. Om du vill renovera ditt tak är vi rätt företag för arbetet som krävs. Hos oss hittar du montörer med rätt utbildning för ett bra resultat som du garanterat blir nöjd med. Hör bara av dig till oss så går vi igenom dina idéer och tankar tillsammans.

Professionella takmontörer möter dina behov

Du kan lägga plåt- och papptak själv eller renovera shingeltak men det krävs en hög grad av noggrannhet och kan upplevas som ett svårt jobb för många. Under åren som gått har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag att få hållbara, snygga och fräscha tak. Som privatperson kan du använda ROT-avdraget för att minska arbetskostnaden.

Behöver du hjälp med att lägga ett nytt tak?

När du kontaktar oss får du snabbt svar inom 48 timmar. Använd formuläret nedan om du vill nå oss så återkommer vi snarast och bokar ett gratis möte.

Vill du lägga om taket i Nacka eller Saltsjö-Boo? Välj en trygg och certifierad firma som kan visa upp många referenser till nöjda kunder.

Nöjda Kunder

Brinkens Plåtslageri kräver högsta kvalitet i utförande, material och säkerhet i enlighet med branschen.

Gröna Lösningar

Våra takmontörer söker ständigt efter miljövänliga lösningar för våra kommande projekt. Vi arbetar kontinuerligt för att minska vår påverkan på klimatet.

Kvalitetssäkra priser

Brinkens Plåtslageri erbjuder alltid kvalitetssäkra priser med material från ledande takleverantörer i Sverige.

Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Takrenoveringar i Nacka & Saltsjö-Boo Er Lokala Certifierade Takläggare

Få takläggning av hög kvalitet

Vi vill skapa nöjda kunder oavsett om vi anlitas för en totalrenovering av tak eller för mindre tjänster. Vi har därför ett brett utbud av tjänster för alla behov inom takläggning och renovering. Våra kunniga och duktiga montörer är utbildade inom ämnet och följer branschens regler. När du anlitar oss i Gustavsberg, Lännersta, Tollare, Boo, Orminge, Velamsun eller andra områden i Nacka eller Saltsjö-Boo kan du känna dig trygg med att du har gjort ett säkert val.

Fackmannamässiga arbeten i Saltsjö-Boo och Nacka

När du vänder dig till ditt val av takläggningsfirma vill du självklart ha ett bra och korrekt resultat. Därför anlitar vi montörer med lång erfarenhet inom våra tjänsteområden och du får garanti på alla projekt vi utför. Vi har tidigare nöjda kunder i bland annat Älgö, Saltsjöbaden, Solsidan och Krokhöjden. Med vår garanti behöver du inte vara orolig över att resultatet inte blir som planerat eller att problem ska uppstå. Om något inte blir som du tänkt åtgärdar vi det direkt. Vi strävar efter 100 % nöjda kunder och har alltid ansvarsförsäkringar och länsförsäkringar på alla projekt.

Våra Målgrupper Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

Bostadsrättförening

Brinkens Plåtslageri AB hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här