Takläggaren

Takläggning i Nacka & Saltsjö-Boo

Vårt professionella takrenoveringsföretag utför allt inom takläggning i Nacka och Saltsjö-Boo med omnejd. Kontakta våra takläggare med lång erfarenhet om du vill ha hjälp med att lägga papp- eller plåttak i exempelvis Sickla, Kvarnholmen, Saltsjö-Duvnäs, Ektorp, Skuru eller Vikdalen i Stockholm.

Takomläggning

Våra hantverkare kan lägga alla takmaterial

Renovering av Tak

Specialister inom betong- och tegeltak

Takbyten

Ett professionellt takbyte skyddar din fastighet

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom takläggning i Nacka och Saltsjö-Boo

Vi utför takarbeten i bland annat Jarlaberg, Finntorp, Eknäs, Backeböl, Rensättra, Vikingshill, Vikdalen och Nysätra.

Takläggning i Saltsjö-Boo och Nacka

När du behöver anlita en firma som utför takbyte eller renoverar ditt tak är det alltid bäst att välja professionella takläggare med gott renommé. Vi har många års erfarenhet av att reparera tak och kan ta på oss allt från små till stora uppdrag i Björknäs, Kummelnäs, Gustavsvik och andra områden i Saltsjö-Boo och Nacka. Om du vill renovera ditt tak är vi rätt företag för arbetet som krävs. Hos oss hittar du montörer med rätt utbildning för ett bra resultat som du garanterat blir nöjd med. Hör bara av dig till oss så går vi igenom dina idéer och tankar tillsammans.

Professionella takmontörer möter dina behov

Du kan lägga plåt- och papptak själv eller renovera shingeltak men det krävs en hög grad av noggrannhet och kan upplevas som ett svårt jobb för många. Under åren som gått har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag att få hållbara, snygga och fräscha tak. Som privatperson kan du använda ROT-avdraget för att minska arbetskostnaden.

Behöver du hjälp med att lägga ett nytt tak?

När du kontaktar oss får du snabbt svar inom 48 timmar. Använd formuläret nedan om du vill nå oss så återkommer vi snarast och bokar ett gratis möte.

Vill du lägga om taket i Nacka eller Saltsjö-Boo?

Välj en trygg och certifierad firma som kan visa upp många referenser till nöjda kunder.

Nöjda Kunder

Vi kräver högsta kvalitet i utförande, material och säkerhet i enlighet med branschen.

Gröna Lösningar

Våra takmontörer söker ständigt efter miljövänliga lösningar för våra kommande projekt. Vi arbetar kontinuerligt för att minska vår påverkan på klimatet.

Kvalitetssäkra priser

Företaget erbjuder alltid kvalitetssäkra priser med material från ledande takleverantörer i Sverige.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Takrenoveringar i Nacka & Saltsjö-Boo

Er Lokala Certifierade Takläggare

Få takläggning av hög kvalitet

Vi vill skapa nöjda kunder oavsett om vi anlitas för en totalrenovering av tak eller för mindre tjänster. Vi har därför ett brett utbud av tjänster för alla behov inom takläggning och renovering. Våra kunniga och duktiga montörer är utbildade inom ämnet och följer branschens regler. När du anlitar oss i Gustavsberg, Lännersta, Tollare, Boo, Orminge, Velamsun eller andra områden i Nacka eller Saltsjö-Boo så kan du känna dig trygg med att du har gjort ett säkert val. Som lokal byggentreprenör på takbeklädnader jobbar vi även lite längre ut såsom takläggning på Värmdö i Stockholms skärgård

Fackmannamässiga arbeten i Saltsjö-Boo och Nacka

När du vänder dig till ditt val av takläggningsfirma vill du självklart ha ett bra och korrekt resultat. Därför anlitar vi montörer med lång erfarenhet inom våra tjänsteområden och du får garanti på alla projekt vi utför. Vi har tidigare nöjda kunder i bland annat Älgö, Saltsjöbaden, Solsidan och Krokhöjden. Med vår garanti behöver du inte vara orolig över att resultatet inte blir som planerat eller att problem ska uppstå. Om något inte blir som du tänkt åtgärdar vi det direkt. Vi strävar efter 100 % nöjda kunder och har alltid ansvarsförsäkringar och länsförsäkringar på alla projekt.

Våra Målgrupper

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

fastighetsägare .jpg

Bostadsrättförening

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

privatperson.jpg

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

takföretag.jpg

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Vanliga frågor

Inför takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna:

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15 år då oavsett material skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med er taktvättning.

Det går att söka ROT-avdrag för takomläggningar så länge fastigheten är en bostadsrätt och om du är en privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Om du ska renovera taket och du är en privatperson som bor i bostadsrätt så går det att söka ROT-avdraget bostadsrätt. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till nytt så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Det finns ett par varningstecken som ni kan hålla ut kik för om ni misstänker att det är dags för ett takbyte. Exempelvis om ni hittar spruckna tegel- eller betongpannor eller om det finns mossa eller fuktfläckar på undertaket så bör ni kontakta en takläggare.

Det går att söka ROT-avdrag för takbyten så länge huset är en bostadsrätt och du söker som privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15:e år då oavsett takmaterial skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med taktvättning.

Oavsett takmaterial så kommer taket att med tiden att slitas ut. För att undvika att ert tak ska rosta så behöver det underhållas regelbundet genom takmålning. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak genom att kontakta Brinkens Plåtslageri.

Det vanligaste problem för färgsläppning är att rostangrepp som bryter ner takplåten. För att motverka färgsläppning bör taket målas om regelbundet och hållas rent. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om ROT-avdraget vid takmålningar. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vad takbytet kommer kosta beror på en rad olika faktorer, som material, storlek, och om det finns andra omständigheter som påverkar. Vi gör gärna ett gratis hembesök och ger dig en offert.

Det är svårt att svara på om ett byte av ett tak är bättre än en renovering. Är det bara små skador kan en renovering bli billigare, men ofta kan ett byte göra att du får ett tak som har en längre hållbarhet och dessutom ser bättre ut.

I vissa fall kan det behövas bygglov om du ska göra större förändringar på ditt tak. Till exempel kan det vara om det kräver någon mindre ombyggnad eller om du väljer ett nytt material. För det mesta krävs inget bygglov, men kontakta gärna oss om du känner dig osäker. Du kan också kontakta kommunen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Staffan T
Lidingö
Read More
Grabbarna renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar.
Styrelseledamot
BRF Skanstull
Read More
Vi anlitade Takfirman då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.
Roger O
Sollentuna
Read More
Taklaggaren.nu anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Våra Takprojekt i Stockholm

Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

Lidingö.jpg

Bandtäckning Villahus. Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Kungsholms Strand.jpg

Takplåtsmålning BRF. Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Hagsätra.jpg

Takomläggning Fastighet. Hagsätra

Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?