Takläggning i Vallentuna

Brinkens Plåtslageri utför allt inom takläggning i Vallentuna med omnejd.
Hör av dig till våra takläggare om du behöver hjälp med att lägga nytt taktegel, omläggning av plåttak eller papptak i bl.a. Ormsta, Bällsta, Kragsta, Lindholmen, Karby & Angarn.

Lägga om Tak

Vi lägger om alla takmaterial

Renovera Tak

Specialister inom tegel- & betongtak

Byta Tak

Skydda fastigheten med ett takbyte

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Takläggning i Vallentuna Takarbeten i bl.a. Ormsta, Bällsta, Kragsta, Lindholmen, Karby & Angarn

Takläggning i Vallentuna

Inför en takrenovering i Vallentuna finns det många saker att tänka på. Ett tak som är lagt på ett korrekt sätt brukar kunna hålla väldigt länge, men inom sinom tid bör alla tak ses över. Vi erbjuder dig kunniga och professionella montörer för alla dina takarbeten i Vallentuna och kan bistå med totalentreprenad såväl som mindre takarbeten. Vi fokuserar på Vallentuna och områden som Bällsta, Gribbylund, Omsta, Lindholmen, Kragsta, Brottby och Täby.

Kunniga och utbildade takentreprenörer

När du vänder dig till oss kan du vara säker på att du får ett bra resultat. Vi är ett seriöst och väletablerat företag som arbetar med de bästa takentreprenörerna du kan hitta. I vårt utbud av kunder hittar du inte bara privatpersoner som vill ha hjälp med reparationer och underhåll, utan även fastighetsägare såväl som mindre och större företag. Oavsett om du behöver hjälp med ett komplett takbyte, plåtslagare, sedumtak eller shingel kan du vända dig till oss. Vi arbetar i hela Stockholm med fokus på Vallentuna!

Totalentreprenad för ditt tak

Ett vanligt misstag är att man hör av sig när skadan redan är skedd, men det är alltid bättre att se över taket innan problem uppstår. När en större skada uppstår kommer det inte bara att kosta dig mer, utan familjen eller dina anställda kan också komma att påverkas. Har du en verksamhet kanske du behöver stänga ner på grund av vattenläckor.

Har du frågor? Slå oss en pling för en kostnadsfri offert! 

Känner du av en lukt av mögel på övervåningen eller kan du se mossa på tegeltaket? Då är det hög tid att kontakta oss. Genom ett samtal kan vi komma fram till den bästa lösningen för dig, men naturligtvis kan du också få en kostnadsfri offert på arbetet. På så sätt vet du vad arbetet kommer gå på och vad du får för dina pengar.

Dags för en Takomläggning i Vallentuna? Välj en Certifierad & Trygg Takfirma!

Nöjda Kunder

Brinkens Plåtslageri kräver högsta kvalitet i utförande, material och säkerhet i enlighet med branschen.

Gröna Lösningar

Våra takmontörer söker ständigt efter miljövänliga lösningar för våra kommande projekt. Vi arbetar kontinuerligt för att minska vår påverkan på klimatet.

Kvalitetssäkra priser

Brinkens Plåtslageri erbjuder alltid kvalitetssäkra priser med material från ledande takleverantörer i Sverige.

Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Renovera Taket i Vallentuna Tryggt & Säkert val av Takläggare

ROT-avdrag för privatpersoner

Anlitar du dig av oss för en privat bostad kan du med fördel använda dig av ROT-avdraget. Har du inte använt dig av skatteavdraget tidigare kan du med fördel slå oss en signal, så berättar vi mer om hur det fungerar. Enkelt förklarat kan man säga att avdraget ger dig 30 % reducerat pris på arbetskostnaden. När du anlitar oss sköter vi all kontakt med Skatteverket åt dig och lämnar sedan över en faktura som är reducerad och klar. Med rätt firma blir takarbetet lekande lätt!

Tjänster för alla behov 

Vi vet att inget tak är det andra likt och detsamma gäller för våra kunders önskemål. Därför ser vi till att erbjuda ett stort utbud av olika typer av takarbeten och tjänster. Du kan vända dig till oss om du vill ha hjälp med bandtäckning av ditt tak, om du vill renovera, lägga shingel eller få en utökad taksäkerhet. Vi lyssnar till dina önskemål och idéer för att hitta den bästa lösningen för dig. Skulle det vara så att du vill utföra din takreparation på egen hand kan vi bistå med vägledning och rådgivning. Du kan även anlita oss för mindre takarbeten som du inte vill eller inte har kunskap att ge dig in på själv.

Våra Målgrupper Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

Bostadsrättförening

Brinkens Plåtslageri AB hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här