Takläggaren

Takläggning i Vallentuna

Vi utför allt inom takläggning i Vallentuna med omnejd. Hör av dig till våra takläggare om du behöver hjälp med att lägga nytt taktegel, omläggning av plåttak eller papptak i bl.a. Ormsta, Bällsta, Kragsta, Lindholmen, Karby & Angarn i Norra Stockholm.

Lägga om Tak

Vi lägger om alla takmaterial

Renovera Tak

Specialister inom tegel- & betongtak

Byta Tak

Skydda fastigheten med ett takbyte

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Takläggning i Vallentuna

Takarbeten i bl.a. Ormsta, Bällsta, Kragsta, Lindholmen, Karby & Angarn

Takläggning i Vallentuna

Inför en takrenovering i Vallentuna finns det många saker att tänka på. Ett tak som är lagt på ett korrekt sätt brukar kunna hålla väldigt länge, men inom sinom tid bör alla tak ses över. Vi erbjuder dig kunniga och professionella montörer för alla dina takarbeten i Vallentuna och kan bistå med totalentreprenad såväl som mindre takarbeten. Vi fokuserar på Vallentuna och områden som Bällsta, Gribbylund, Omsta, Lindholmen, Kragsta, Brottby och Täby.

Kunniga och utbildade takentreprenörer

När du vänder dig till oss kan du vara säker på att du får ett bra resultat. Vi är ett seriöst och väletablerat företag som arbetar med de bästa takentreprenörerna du kan hitta. I vårt utbud av kunder hittar du inte bara privatpersoner som vill ha hjälp med reparationer och underhåll, utan även fastighetsägare såväl som mindre och större företag. Oavsett om du behöver hjälp med ett komplett takbyte, plåtslagare, sedumtak eller shingel kan du vända dig till oss. Vi arbetar i hela Stockholm med fokus på Vallentuna! Våra montörer bl.a utför takläggning i Upplands Väsby samt övriga kranskommuner.

Totalentreprenad för ditt tak

Ett vanligt misstag är att man hör av sig när skadan redan är skedd, men det är alltid bättre att se över taket innan problem uppstår. När en större skada uppstår kommer det inte bara att kosta dig mer, utan familjen eller dina anställda kan också komma att påverkas. Har du en verksamhet kanske du behöver stänga ner på grund av vattenläckor.

Har du frågor? Slå oss en pling för en kostnadsfri offert! 

Känner du av en lukt av mögel på övervåningen eller kan du se mossa på tegeltaket? Då är det hög tid att kontakta oss. Genom ett samtal kan vi komma fram till den bästa lösningen för dig, men naturligtvis kan du också få en kostnadsfri offert på arbetet. På så sätt vet du vad arbetet kommer gå på och vad du får för dina pengar.

Dags för en Takomläggning i Vallentuna?

Välj en Certifierad & Trygg Takfirma!

Nöjda Kunder

Vi kräver högsta kvalitet i utförande, material och säkerhet i enlighet med branschen.

Gröna Lösningar

Våra takmontörer söker ständigt efter miljövänliga lösningar för våra kommande projekt. Vi arbetar kontinuerligt för att minska vår påverkan på klimatet.

Kvalitetssäkra priser

Företaget erbjuder alltid kvalitetssäkra priser med material från ledande takleverantörer i Sverige.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Renovera Taket i Vallentuna

Tryggt & Säkert val av Takläggare

ROT-avdrag för privatpersoner

Anlitar du dig av oss för en privat bostad kan du med fördel använda dig av ROT-avdraget. Har du inte använt dig av skatteavdraget tidigare kan du med fördel slå oss en signal, så berättar vi mer om hur det fungerar. Enkelt förklarat kan man säga att avdraget ger dig 30 % reducerat pris på arbetskostnaden. När du anlitar oss sköter vi all kontakt med Skatteverket åt dig och lämnar sedan över en faktura som är reducerad och klar. Med rätt firma blir takarbetet lekande lätt!

Tjänster för alla behov 

Vi vet att inget tak är det andra likt och detsamma gäller för våra kunders önskemål. Därför ser vi till att erbjuda ett stort utbud av olika typer av takarbeten och tjänster. Du kan vända dig till oss om du vill ha hjälp med bandtäckning av ditt tak, om du vill renovera, lägga shingel eller få en utökad taksäkerhet. Vi lyssnar till dina önskemål och idéer för att hitta den bästa lösningen för dig. Skulle det vara så att du vill utföra din takreparation på egen hand kan vi bistå med vägledning och rådgivning. Du kan även anlita oss för mindre takarbeten som du inte vill eller inte har kunskap att ge dig in på själv.

Våra Målgrupper

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

fastighetsägare .jpg

Bostadsrättförening

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

privatperson.jpg

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

takföretag.jpg

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Vanliga frågor

Inför takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna:

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15 år då oavsett material skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med er taktvättning.

Det går att söka ROT-avdrag för takomläggningar så länge fastigheten är en bostadsrätt och om du är en privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Om du ska renovera taket och du är en privatperson som bor i bostadsrätt så går det att söka ROT-avdraget bostadsrätt. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till nytt så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Det finns ett par varningstecken som ni kan hålla ut kik för om ni misstänker att det är dags för ett takbyte. Exempelvis om ni hittar spruckna tegel- eller betongpannor eller om det finns mossa eller fuktfläckar på undertaket så bör ni kontakta en takläggare.

Det går att söka ROT-avdrag för takbyten så länge huset är en bostadsrätt och du söker som privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15:e år då oavsett takmaterial skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med taktvättning.

Oavsett takmaterial så kommer taket att med tiden att slitas ut. För att undvika att ert tak ska rosta så behöver det underhållas regelbundet genom takmålning. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak genom att kontakta Brinkens Plåtslageri.

Det vanligaste problem för färgsläppning är att rostangrepp som bryter ner takplåten. För att motverka färgsläppning bör taket målas om regelbundet och hållas rent. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om ROT-avdraget vid takmålningar. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vad takbytet kommer kosta beror på en rad olika faktorer, som material, storlek, och om det finns andra omständigheter som påverkar. Vi gör gärna ett gratis hembesök och ger dig en offert.

Det är svårt att svara på om ett byte av ett tak är bättre än en renovering. Är det bara små skador kan en renovering bli billigare, men ofta kan ett byte göra att du får ett tak som har en längre hållbarhet och dessutom ser bättre ut.

I vissa fall kan det behövas bygglov om du ska göra större förändringar på ditt tak. Till exempel kan det vara om det kräver någon mindre ombyggnad eller om du väljer ett nytt material. För det mesta krävs inget bygglov, men kontakta gärna oss om du känner dig osäker. Du kan också kontakta kommunen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Staffan T
Lidingö
Read More
Grabbarna renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar.
Styrelseledamot
BRF Skanstull
Read More
Vi anlitade Takfirman då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.
Roger O
Sollentuna
Read More
Taklaggaren.nu anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Våra Takprojekt i Stockholm

Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

Lidingö.jpg

Bandtäckning Villahus. Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Kungsholms Strand.jpg

Takplåtsmålning BRF. Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Hagsätra.jpg

Takomläggning Fastighet. Hagsätra

Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?