Takplåtsmålning i Stockholm

Brinkens Plåtslageri erbjuder god kompetens inom takplåtsmålning i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med måla om ert plåttak.
Takmålning återupplivar ert tak så det får ett nytt liv.

Måla Takplåt

Förläng livslängden på ert plåttak

Plåtslageri

Plåtarbeten av alla former, typer och storlekar

Bandtäckning

Nyläggning av skiv- eller bandtäckning

Behöver du Hjälp med Takplåtsmålning?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Är det dags att Måla om ert Plåttak? Kontakta Brinkens Plåtslageri för en lyckad Takplåtsmålning!

  Målning av Plåttak i Stockholm

  Har ert plåttak börjat se slitet ut eller har färgen börjat flagna? Istället för att byta ut taket kan ni spara pengar genom att måla om det. Brinkens Plåtslageri AB är en takentreprenör som hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner med takplåtsmålningar i Stockholm med omnejd.

  Kontakta Brinkens Plåtslageri för ett kostnadseffektivt offert-förslag!

  Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-557 69 665 för ett kostnadsfritt offert-förslag!

  Skydda Taket genom Takplåtsmålning

  Takplåt utsätts dagligen för slitage genom skiftande temperaturer, regn och vinterlekar. För att förhindra att plåttaket skadas så kan man genom en kostnadseffektiv arbetsmetod skydda taket och återuppliva dess livslängd. Det fungerar genom att man rengör taket från smuts och målar om det med ett nytt korrosionsskydd.

  Vi ser till att ditt tak återupplivas och håller i många år framöver

  Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag. Vi har bra priser och erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag.

  Utöver målning av plåt och bandtäckta tak så kan vi även skotta vintertid bort istappar med takskottning i Stockholm genom avtal eller enligt överensekommelse när det snöar mycket i stan.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Rabah
   – Projektledare

   Nummer: 08-557 69 665
   Mail: offert@taklaggaren.nu

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takmålning i Stockholm

   Hur undviker vi att taket rostar?

   Oavsett takmaterial så kommer taket att med tiden att slitas ut. För att undvika att ert tak ska rosta så behöver det underhållas regelbundet genom takmålning. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak genom att kontakta Brinkens Plåtslageri.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15 år då oavsett material skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med er taktvättning.

   Varför flagnar plåttak?

   Det vanligaste problem för färgsläppning är att rostangrepp som bryter ner takplåten. För att motverka färgsläppning bör taket målas om regelbundet och hållas rent. Kontakta oss om ni vill veta mer.

   Kan vi ansöka om ROT vid takmålning?

   Så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om ROT-avdraget vid takmålningar. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

   Staffan T. Lidingö

   Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

   Styrelseledamot, BRF Skanstull

   Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

   Roger O, Sollentuna

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Bandtäckning Villahus Lidingö

   Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

   Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

   Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Takomläggning Fastighet Hagsätra

   Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Rabah
    – Projektledare

    Nummer: 08-557 69 665
    Mail: offert@taklaggaren.nu

    Offert? Klicka här