Takläggning i Åkersberga

Brinkens Plåtslageri utför allt inom takläggning i Åkersberga med omnejd.
Hör av dig till våra takläggare om du behöver hjälp med att lägga nytt taktegel, omläggning av plåttak eller papptak i bl.a. Täljö, Stora Stava, Hacksta, Svinninge & Gottsunda.

Takomläggning

Vi lägger om alla takmaterial

Takrenovering

Specialister inom tegel- & betongtak

Takbyten

Skydda fastigheten med ett takbyte

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Takläggning i Åkersberga Takarbeten i bl.a. Täljö, Stora Stava, Hacksta, Svinninge & Gottsunda

Takläggning i Åkersberga

När du är i behov av en takrenovering eller ett byte av tak är en professionell takläggningsfirma alltid ett bra val. Brinkens Plåtslageri AB har mångårig erfarenhet av takreparationer och kan ta oss an både små och stora uppdrag i Norra Stockholm. Vill du renovera ditt tak i Åkersberga är vi rätt företag för uppgiften. Våra montörer har den utbildning som krävs för ett garanterat bra resultat. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss så kan vi tillsammans gå igenom dina tankar och idéer.

Professionella takmontörer för alla typer av behov

Att lägga ett nytt plåttak, fixa till shingel eller lägga papptak är fullt möjligt att göra på egen hand, men det är också ett svårt arbete som kräver noggrannhet till det yttersta. Genom åren har vi hjälp bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företagare och privatpersoner att få snygga, fräscha och hållbara tak. Är du privatperson kan du med fördel använda dig av ROT-avdraget, för att på så vis minska dina kostnader.

Takläggningstjänster av hög kvalitet

För oss är det mycket viktigt att du som kund blir nöjd med ditt tak, oavsett om du väljer att anlita oss för mindre tjänster eller för en totalrenovering av taket. Därför ser vi till att vi har ett stort och brett utbud av taktjänster för alla typer av behov. Naturligtvis är våra duktiga och kunniga montörer utbildade inom ämnet och vi följer alltid de branschregler som gäller. Med oss kan du alltså känna dig säker på att du har gjort ett tryggt val.

Fackmannamässiga arbeten i Åkersberga 

När man vänder sig till en takläggningsfirma faller det sig naturligt att vilja ha ett korrekt och bra resultat. Därför levererar vi alltid arbeten som är helt fackmannamässigt utförda. Alla våra montörer besitter lång erfarenhet inom de tjänster vi erbjuder och naturligtvis får du med en garanti på alla projekt som du anlitar oss för. På så sätt behöver du inte oroa dig om något inte blir som du planerat eller om det skulle uppstå något problem. Vi åtgärdar och ser till att du är 100 % nöjd med arbetet. Länsförsäkringar och ansvarsförsäkringar ingår.

Ska ni Lägga om Taket i Åkersberga? Välj en Certifierad och Trygg Takfirma

Nöjda Kunder

Brinkens Plåtslageri kräver högsta kvalitet i utförande, material och säkerhet i enlighet med branschen.

Gröna Lösningar

Våra takmontörer söker ständigt efter miljövänliga lösningar för våra kommande projekt. Vi arbetar kontinuerligt för att minska vår påverkan på klimatet.

Kvalitetssäkra priser

Brinkens Plåtslageri erbjuder alltid kvalitetssäkra priser med material från ledande takleverantörer i Sverige.

Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Takrenoveringar i Åkersberga Er Lokala Certifierade Takläggare

Pålitliga takmontörer med F-skatt 

Är du privatperson och vill anlita oss för takläggning eller takrenovering i Åkersberga? Då kommer du med största sannolikhet att vilja använda dig av ROT-avdraget. Då vi är en seriös firma är vi också registrerade för F-skatt. Det betyder att du inte behöver stå för de sociala avgifterna när du anlitar oss och du kan även nyttja ROT-avdraget. Det ska vara enkelt att få hjälp av våra montörer och därför behöver du inte själv ansöka. Det enda som krävs är ditt personnummer och sen hanterar vi hela kontakten med Skatteverket.

Kostnadsfri offert

Vill du veta hur mycket arbetet kommer att kosta dig, för att lättare kunna planera din budget? Inga problem! Via vår hemsida kan du enkelt kontakta oss för en helt kostnadsfri offert. Vi rekommenderar att du försöker vara så detaljerad i offerten som möjligt, eftersom detta ligger till grund för att vi ska kunna sätta ett korrekt pris. Har du frågor inför din offert eller takrenovering i Åkersberga kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig! 

Ett område nära dig

Vi riktar oss till kunder inom hela Stockholm, men är specifikt inriktade på Åkersberga med omnejd. Bor du i Svinninge, Rindö eller Ramsö är vi rätt takmontörer för dig. Vi arbetar även i Vaxholm och Resarö!

Våra Målgrupper Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

Bostadsrättförening

Brinkens Plåtslageri AB hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här