Takläggaren

Takläggning i Åkersberga

Vi utför allt inom takläggning i Åkersberga med omnejd. Hör av dig till våra takläggare om du behöver hjälp med att lägga nytt taktegel, omläggning av plåttak eller papptak i bl.a. Österskär, Stora Stava, Hacksta, Svinninge & Gottsunda och Österåker i Stockholm.

Takomläggning

Vi lägger om alla takmaterial

Takrenovering

Specialister inom tegel- & betongtak

Takbyten

Skydda fastigheten med ett takbyte

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Takläggning i Åkersberga

Takarbeten i bl.a. Täljö, Stora Stava, Hacksta, Svinninge & Gottsunda

Takläggning i Åkersberga & Österåker

När du är i behov av en takrenovering eller ett byte av tak är en professionell takläggningsfirma alltid ett bra val. Brinkens Plåtslageri AB har mångårig erfarenhet av takreparationer och kan ta oss an både små och stora uppdrag i Norra Stockholm. Vill du renovera ditt tak i Åkersberga är vi rätt företag för uppgiften. Våra montörer har den utbildning som krävs för ett garanterat bra resultat. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss så kan vi tillsammans gå igenom dina tankar och idéer.

Professionella takmontörer för alla typer av behov

Att lägga ett nytt plåttak, fixa till shingel eller lägga papptak är fullt möjligt att göra på egen hand, men det är också ett svårt arbete som kräver noggrannhet till det yttersta. Genom åren har vi hjälp bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företagare och privatpersoner att få snygga, fräscha och hållbara tak. Är du privatperson kan du med fördel använda dig av ROT-avdraget, för att på så vis minska dina kostnader.

Takläggningstjänster av hög kvalitet

För oss är det mycket viktigt att du som kund blir nöjd med ditt tak, oavsett om du väljer att anlita oss för mindre tjänster eller för en totalrenovering av taket. Därför ser vi till att vi har ett stort och brett utbud av taktjänster för alla typer av behov. Naturligtvis är våra duktiga och kunniga montörer utbildade inom ämnet och vi följer alltid de branschregler som gäller. Med oss kan du alltså känna dig säker på att du har gjort ett tryggt val.

Fackmannamässiga arbeten i Åkersberga 

När man vänder sig till en takläggningsfirma faller det sig naturligt att vilja ha ett korrekt och bra resultat. Därför levererar vi alltid arbeten som är helt fackmannamässigt utförda. Alla våra montörer besitter lång erfarenhet inom de tjänster vi erbjuder och naturligtvis får du med en garanti på alla projekt som du anlitar oss för. På så sätt behöver du inte oroa dig om något inte blir som du planerat eller om det skulle uppstå något problem. Vi åtgärdar och ser till att du är 100 % nöjd med arbetet. Länsförsäkringar och ansvarsförsäkringar ingår. Utöver Åkersberga och norra Stockholm så utför vi byggentreprenader avseende takläggning i Vallentuna och övriga kranskommuner.

Ska ni Lägga om Taket i Åkersberga?

Välj en Certifierad och Trygg Takfirma

Nöjda Kunder

Vi kräver högsta kvalitet i utförande, material och säkerhet i enlighet med branschen.

Gröna Lösningar

Våra takmontörer söker ständigt efter miljövänliga lösningar för våra kommande projekt. Vi arbetar kontinuerligt för att minska vår påverkan på klimatet.

Kvalitetssäkra priser

Vi erbjuder alltid kvalitetssäkra priser med material från ledande takleverantörer i Sverige.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Takrenoveringar i Åkersberga

Er Lokala Certifierade Takläggare

Pålitliga takmontörer med F-skatt 

Är du privatperson och vill anlita oss för takläggning eller takrenovering i Åkersberga? Då kommer du med största sannolikhet att vilja använda dig av ROT-avdraget. Då vi är en seriös firma är vi också registrerade för F-skatt. Det betyder att du inte behöver stå för de sociala avgifterna när du anlitar oss och du kan även nyttja ROT-avdraget. Det ska vara enkelt att få hjälp av våra montörer och därför behöver du inte själv ansöka. Det enda som krävs är ditt personnummer och sen hanterar vi hela kontakten med Skatteverket.

Kostnadsfri offert

Vill du veta hur mycket arbetet kommer att kosta dig, för att lättare kunna planera din budget? Inga problem! Via vår hemsida kan du enkelt kontakta oss för en helt kostnadsfri offert. Vi rekommenderar att du försöker vara så detaljerad i offerten som möjligt, eftersom detta ligger till grund för att vi ska kunna sätta ett korrekt pris. Har du frågor inför din offert eller takrenovering i Åkersberga kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig! 

Ett område nära dig

Vi riktar oss till kunder inom hela Stockholm, men är specifikt inriktade på Åkersberga med omnejd. Bor du i Svinninge, Rindö eller Ramsö är vi rätt takmontörer för dig. Vi arbetar även i Vaxholm och Resarö!

Våra Målgrupper

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

fastighetsägare .jpg

Bostadsrättförening

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

privatperson.jpg

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

takföretag.jpg

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Vanliga frågor

Inför takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna:

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15 år då oavsett material skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med er taktvättning.

Det går att söka ROT-avdrag för takomläggningar så länge fastigheten är en bostadsrätt och om du är en privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Om du ska renovera taket och du är en privatperson som bor i bostadsrätt så går det att söka ROT-avdraget bostadsrätt. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till nytt så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Det finns ett par varningstecken som ni kan hålla ut kik för om ni misstänker att det är dags för ett takbyte. Exempelvis om ni hittar spruckna tegel- eller betongpannor eller om det finns mossa eller fuktfläckar på undertaket så bör ni kontakta en takläggare.

Det går att söka ROT-avdrag för takbyten så länge huset är en bostadsrätt och du söker som privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15:e år då oavsett takmaterial skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med taktvättning.

Oavsett takmaterial så kommer taket att med tiden att slitas ut. För att undvika att ert tak ska rosta så behöver det underhållas regelbundet genom takmålning. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak genom att kontakta Brinkens Plåtslageri.

Det vanligaste problem för färgsläppning är att rostangrepp som bryter ner takplåten. För att motverka färgsläppning bör taket målas om regelbundet och hållas rent. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om ROT-avdraget vid takmålningar. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vad takbytet kommer kosta beror på en rad olika faktorer, som material, storlek, och om det finns andra omständigheter som påverkar. Vi gör gärna ett gratis hembesök och ger dig en offert.

Det är svårt att svara på om ett byte av ett tak är bättre än en renovering. Är det bara små skador kan en renovering bli billigare, men ofta kan ett byte göra att du får ett tak som har en längre hållbarhet och dessutom ser bättre ut.

I vissa fall kan det behövas bygglov om du ska göra större förändringar på ditt tak. Till exempel kan det vara om det kräver någon mindre ombyggnad eller om du väljer ett nytt material. För det mesta krävs inget bygglov, men kontakta gärna oss om du känner dig osäker. Du kan också kontakta kommunen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Staffan T
Lidingö
Read More
Grabbarna renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar.
Styrelseledamot
BRF Skanstull
Read More
Vi anlitade Takfirman då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.
Roger O
Sollentuna
Read More
Taklaggaren.nu anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Våra Takprojekt i Stockholm

Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

Lidingö.jpg

Bandtäckning Villahus. Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Kungsholms Strand.jpg

Takplåtsmålning BRF. Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Hagsätra.jpg

Takomläggning Fastighet. Hagsätra

Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?