Takläggaren

Takläggning i Upplands Väsby

Vi utför allt inom takläggning i Upplands Väsby med omnejd. Hör av dig till våra takläggare om du behöver hjälp med att lägga nytt taktegel, omläggning av plåttak eller papptak i bl.a. Fresta, Runby, Odenslunda & Väsby Centrum i Norra Stockholm.

Takbyten

Vi byter ut takbeklädnader i alla takmaterial

Takläggning

Specialister på tegel- & betongtak

Lägga om Tak

Skydda fastigheten genom en takomläggning

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Takläggning i Upplands Väsby

Takarbeten i bl.a. Fresta, Runby, Odenslunda & Väsby Centrum

Takläggning i Upplands Väsby

Är du i behov av ett nytt och fräscht tak? Kanske är det dags att byta ut taket helt eller så behöver du hjälp med renovering? Brinkens Plåtslageri AB utför professionell och högklassig takläggning i Norra Stockholm och är specifikt inriktade på Upplands Väsby, Märsta, Rosersberg, Odensala, Knivsta och Sigtuna. Hos oss kan du vara säker på att du får ett resultat som kommer att hålla länge och ett tak som du kan känna dig trygg med. Vi erbjuder takläggning och omläggning av bland annat papptak och tak i plåt.

Professionella takläggare med bred kompetens

När du anlitar våra montörer för takläggning ska du kunna känna dig säker med att arbetet blir utfört på ett korrekt sätt. Därför har alla våra montörer den kunskap och utbildning som krävs för arbetet. Oavsett om du är företagare, privatperson eller bostadsrättsförening kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder totalentreprenad av ditt tak, men vi kan även hjälpa till vid mindre taktjänster, t.ex. om du vill ha hjälp med taksäkerhet eller takmålning.

Helhetslösningar för privatpersoner 

Är det dags att se över taket på ditt hus eller sommarstuga? Då kan vi bistå med hjälp. Vi har lång och mångårig kunskap om branschen och följer alla branschregler som råder. Vi lyssnar till dina önskemål och idéer och kommer tillsammans fram till en plan och process som passar båda parter. Till oss kan du även vända dig om du har frågor om bygglov eller vill veta mer om hur ROT-avdraget fungerar. 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takrenovering!

Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt hembesök och ser över taket. Ring eller mejla oss så hör vi av oss snarast!

Nöjda kunder och miljövänliga lösningar

När du anlitar oss för takläggning i Upplands Väsby är det viktigt att du känner dig bekväm. Vi erbjuder därför bästa möjliga service från början till slut och sätter ett stort värde i kvalitet. Kvalitet är något som genomsyrar hela vårt arbete, från första kontakt, till val av material, utförande och säkerhet. Här fokuserar vi även på att hitta så miljövänliga lösningar inför alla uppdrag. Det betyder att vi aktivt testar nya metoder för att minska miljöpåverkan. Våra takmontörer utför gärna byggentreprenader på takbeklädnader lokalt såsom i grannkommunen med takläggning i Sollentuna och övriga norra Stockholm.

Takomläggningar i Upplands Väsby

Auktoriserade & Certifierade Takmontörer

Nöjda Kunder

Vi kräver högsta kvalitet i utförande, material och säkerhet i enlighet med branschen.

Gröna Lösningar

Våra takmontörer söker ständigt efter miljövänliga lösningar för våra kommande projekt. Vi arbetar kontinuerligt för att minska vår påverkan på klimatet.

Kvalitetssäkra priser

Företaget erbjuder alltid kvalitetssäkra priser med material från ledande takleverantörer i Sverige.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Takreparationer i Upplands Väsby

Vi renoverar plåt, tegel & betongtak m.m.

Smart och bekymmersfri takläggning i Upplands Väsby

Med rätt kompetens och många års erfarenhet av takarbeten står vi redo att hjälpa dig med alla typer av takrelaterade tjänster. Vi kan bland annat bistå med taksäkerhet, betongpannor, tätskikt, takplåt, plåttak, takreparationer och mycket mer. Att lägga tak på egen hand kan vara en svår uppgift och det är viktigt att det blir ordentligt gjort. Därför rekommenderar vi att du vänder dig till en seriös och professionell takläggningsfirma för arbetet.

Kostnadsfri offert och hög servicekänsla

Våra kunder är viktiga för oss och varje potentiell kund ska värnas om. Därför ser vi till att alltid erbjuda kostnadsfri rådgivning och kostnadsfria offerter när du hör av dig till oss. Våra montörer bistår dig med vägledning och information inför ditt kommande takprojekt, men kan också bokas in för ett mer personligt möte. När vi kommer ut till dig har vi med oss allt som behövs för att arbetet ska bli korrekt, t.ex. tar vi med oss byggnadsställningar, stege, verktyg och material.

Våra Målgrupper

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

fastighetsägare .jpg

Bostadsrättförening

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

privatperson.jpg

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

takföretag.jpg

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Vanliga frågor

Inför takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna:

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15 år då oavsett material skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med er taktvättning.

Det går att söka ROT-avdrag för takomläggningar så länge fastigheten är en bostadsrätt och om du är en privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Om du ska renovera taket och du är en privatperson som bor i bostadsrätt så går det att söka ROT-avdraget bostadsrätt. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till nytt så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Det finns ett par varningstecken som ni kan hålla ut kik för om ni misstänker att det är dags för ett takbyte. Exempelvis om ni hittar spruckna tegel- eller betongpannor eller om det finns mossa eller fuktfläckar på undertaket så bör ni kontakta en takläggare.

Det går att söka ROT-avdrag för takbyten så länge huset är en bostadsrätt och du söker som privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15:e år då oavsett takmaterial skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med taktvättning.

Oavsett takmaterial så kommer taket att med tiden att slitas ut. För att undvika att ert tak ska rosta så behöver det underhållas regelbundet genom takmålning. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak genom att kontakta Brinkens Plåtslageri.

Det vanligaste problem för färgsläppning är att rostangrepp som bryter ner takplåten. För att motverka färgsläppning bör taket målas om regelbundet och hållas rent. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om ROT-avdraget vid takmålningar. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vad takbytet kommer kosta beror på en rad olika faktorer, som material, storlek, och om det finns andra omständigheter som påverkar. Vi gör gärna ett gratis hembesök och ger dig en offert.

Det är svårt att svara på om ett byte av ett tak är bättre än en renovering. Är det bara små skador kan en renovering bli billigare, men ofta kan ett byte göra att du får ett tak som har en längre hållbarhet och dessutom ser bättre ut.

I vissa fall kan det behövas bygglov om du ska göra större förändringar på ditt tak. Till exempel kan det vara om det kräver någon mindre ombyggnad eller om du väljer ett nytt material. För det mesta krävs inget bygglov, men kontakta gärna oss om du känner dig osäker. Du kan också kontakta kommunen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Staffan T
Lidingö
Read More
Grabbarna renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar.
Styrelseledamot
BRF Skanstull
Read More
Vi anlitade Takfirman då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.
Roger O
Sollentuna
Read More
Taklaggaren.nu anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Våra Takprojekt i Stockholm

Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

Lidingö.jpg

Bandtäckning Villahus. Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Kungsholms Strand.jpg

Takplåtsmålning BRF. Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Hagsätra.jpg

Takomläggning Fastighet. Hagsätra

Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?