Takläggning i Upplands Väsby

Brinkens Plåtslageri utför allt inom takläggning i Upplands Väsby med omnejd.
Hör av dig till våra takläggare om du behöver hjälp med att lägga nytt taktegel, omläggning av plåttak eller papptak i bl.a. Fresta, Runby, Odenslunda & Väsby Centrum.

Takbyten

Vi byter ut takbeklädnader i alla takmaterial

Takläggning

Specialister på tegel- & betongtak

Lägga om Tak

Skydda fastigheten genom en takomläggning

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Takläggning i Upplands Väsby Takarbeten i bl.a. Fresta, Runby, Odenslunda & Väsby Centrum

Takläggning i Upplands Väsby

Är du i behov av ett nytt och fräscht tak? Kanske är det dags att byta ut taket helt eller så behöver du hjälp med renovering? Brinkens Plåtslageri AB utför professionell och högklassig takläggning i Norra Stockholm och är specifikt inriktade på Upplands Väsby, Märsta, Rosersberg, Odensala, Knivsta och Sigtuna. Hos oss kan du vara säker på att du får ett resultat som kommer att hålla länge och ett tak som du kan känna dig trygg med. Vi erbjuder takläggning och omläggning av bland annat papptak och tak i plåt.

Professionella takläggare med bred kompetens

När du anlitar våra montörer för takläggning ska du kunna känna dig säker med att arbetet blir utfört på ett korrekt sätt. Därför har alla våra montörer den kunskap och utbildning som krävs för arbetet. Oavsett om du är företagare, privatperson eller bostadsrättsförening kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder totalentreprenad av ditt tak, men vi kan även hjälpa till vid mindre taktjänster, t.ex. om du vill ha hjälp med taksäkerhet eller takmålning.

Helhetslösningar för privatpersoner 

Är det dags att se över taket på ditt hus eller sommarstuga? Då kan vi bistå med hjälp. Vi har lång och mångårig kunskap om branschen och följer alla branschregler som råder. Vi lyssnar till dina önskemål och idéer och kommer tillsammans fram till en plan och process som passar båda parter. Till oss kan du även vända dig om du har frågor om bygglov eller vill veta mer om hur ROT-avdraget fungerar. 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takrenovering!

Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt hembesök och ser över taket. Ring oss på 08-505 048 42 eller mejla oss på offert@taklaggaren.nu så hör vi av oss snarast!

Nöjda kunder och miljövänliga lösningar

När du anlitar oss för takläggning i Upplands Väsby är det viktigt att du känner dig bekväm. Vi erbjuder därför bästa möjliga service från början till slut och sätter ett stort värde i kvalitet. Kvalitet är något som genomsyrar hela vårt arbete, från första kontakt, till val av material, utförande och säkerhet. Här fokuserar vi även på att hitta så miljövänliga lösningar inför alla uppdrag. Det betyder att vi aktivt testar nya metoder för att minska miljöpåverkan.

Takomläggningar i Upplands Väsby Auktoriserade & Certifierade Takmontörer

Nöjda Kunder

Brinkens Plåtslageri kräver högsta kvalitet i utförande, material och säkerhet i enlighet med branschen.

Gröna Lösningar

Våra takmontörer söker ständigt efter miljövänliga lösningar för våra kommande projekt. Vi arbetar kontinuerligt för att minska vår påverkan på klimatet.

Kvalitetssäkra priser

Brinkens Plåtslageri erbjuder alltid kvalitetssäkra priser med material från ledande takleverantörer i Sverige.

Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Takreparationer i Upplands Väsby Vi renoverar plåt, tegel & betongtak m.m.

Smart och bekymmersfri takläggning i Upplands Väsby

Med rätt kompetens och många års erfarenhet av takarbeten står vi redo att hjälpa dig med alla typer av takrelaterade tjänster. Vi kan bland annat bistå med taksäkerhet, betongpannor, tätskikt, takplåt, plåttak, takreparationer och mycket mer. Att lägga tak på egen hand kan vara en svår uppgift och det är viktigt att det blir ordentligt gjort. Därför rekommenderar vi att du vänder dig till en seriös och professionell takläggningsfirma för arbetet.

Kostnadsfri offert och hög servicekänsla

Våra kunder är viktiga för oss och varje potentiell kund ska värnas om. Därför ser vi till att alltid erbjuda kostnadsfri rådgivning och kostnadsfria offerter när du hör av dig till oss. Våra montörer bistår dig med vägledning och information inför ditt kommande takprojekt, men kan också bokas in för ett mer personligt möte. När vi kommer ut till dig har vi med oss allt som behövs för att arbetet ska bli korrekt, t.ex. tar vi med oss byggnadsställningar, stege, verktyg och material.

Våra Målgrupper Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

Bostadsrättförening

Brinkens Plåtslageri AB hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här