Byten av Garagetak i Stockholm

Brinkens Plåtslageri AB byter och lägger om tak i hela Stor-Stockholm. För oss är det självklart att erbjuda takläggning av alla olika sorters tak för ditt garage. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för byte av plåttak, tegeltak, betongtak och papptak på ditt garage. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med ditt garage idag! Vi erbjuder fri offert!

Byte av Papptak

Ett billigt alternativ för ditt garage! Vi hjälper dig i hela Stor-Stockholm!

Plåt- & Tegeltak

Vi byter alla sorters garagetak av alla modeller! Kontakta oss idag för en fri offert!

Betongtak

Vi har erfarenhet och rätt kompetens för byten av garagetak!

Behöver du Hjälp med Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Takbyte garagetak i Stockholm – alla olika material! Takbyten inom plåttak, papptak, shingel, betong- & tegelpannor

Vilket tak behöver du?

Funderar du på vilket takmaterial som passar bäst till ditt garage? Kontakta oss via formuläret och få svar inom 48 timmar.

Papptak – billigt och bra

Med takpapp får ditt garage ett tak som håller ute fukt och fyller sin funktion. Eftersom papptak är ett billigt och smidigt alternativ för garage är det många som väljer just den sortens tak.

Plåttak – populärt och flexibelt

Plåttaken finns i många olika stilar och utföranden, vilket gör att du kan få ett tak som passar för ditt garage och som gör att det smälter in bland omkringliggande byggnader. De flesta plåttak är platta, men det finns också de som liknar takpannor. En fördel med plåttak är att snö lätt glider av och inte riskerar att ligga kvar och skada byggnaden.

Takpannor av tegel och betong – matcha huvudbyggnaden

Takpannor görs oftast av tegel eller betong, där betong är det billigare alternativet. Med takpannor kan du få ett garagetak som är hållbart och inte kräver särskilt mycket underhåll. Dessutom kan det passa bra ihop med andra byggnader på tomten, även om de är byggda i äldre stil.

Vi kommer till dig – gratis hembesök

Vi är ett professionellt takrenoveringföretag med lång erfarenhet. Förutom garagetak arbetar vi också med nybyggnad och olika renoverings- och ombyggnadsarbeten. Vi har vår bas i Stockholm och arbetar i hela Stockholmsområdet. Vi utför arbeten i såväl Spånga som Vällingby, Farsta och Bromma, och gör gärna hembesök för att se vad just ditt garagetak kan behöva.

Kontakta Brinkens Plåtslageri AB Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takbyte i Stockholm

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takbyten i Stockholm

Går det att få ROT-avdrag?

Som privatperson kan du få ROT-avdrag för arbetskostnader vid takläggning, om du äger fastigheten själv. När det gäller garagetak måste garaget dessutom sitta ihop med huvudbyggnaden. För bostadsrättsföreningar och företag gäller inte ROT-avdraget.

Vad kostar ett takbyte?

Vad takbytet på just ditt garage kommer kosta beror på en rad olika faktorer, som material, storlek, och om det finns andra omständigheter som påverkar. Vi gör gärna ett gratis hembesök och ger dig en offert.

Är byte bättre än renovering?

Det är svårt att svara på om ett byte av ett garagetak är bättre än en renovering. Är det bara små skador kan en renovering bli billigare, men ofta kan ett byte göra att du får ett tak som har en längre hållbarhet och dessutom ser bättre ut.

Behövs bygglov vid takbyte?

I vissa fall kan det behövas bygglov om du ska göra större förändringar på ditt garagetak. Till exempel kan det vara om det kräver någon mindre ombyggnad eller om du väljer ett nytt material. För det mesta krävs inget bygglov, men kontakta gärna oss om du känner dig osäker. Du kan också kontakta kommunen.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takbyte

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här