Takläggaren

Takläggning i Värmdö

Om du söker en takläggare i Värmdö kommun med omnejd kan du vända dig till oss. Du kan när som helst nå våra takläggare om du vill ha hjälp med takreparation, att lägga taktegel, lägga om papptak och plåttak i exempelvis Mörtnäs, Hemmesta, Torsby, Kolvik, Ingarö eller Strömma i Stockholms skärgård.

Omläggning Tak

Hos oss kan du få takläggning med alla material

Takrenovering

Vi är specialiserade på betong- och tegeltak

Takbyte

Med nytt tak skyddas din fastighet

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Takarbeten på Värmdö

Vi sköter allt vad gäller takläggning i Aspvik, Ängsvik, Gustavsberg, Ingarö och övriga orter i Värmdö.

Takläggning på Värmdö

När en takrenovering ska utföras i Värmdö kommun är det nödvändigt att ha en bra planering i förväg. När ett tak är korrekt lagt kommer det att ha en bra hållbarhet, men med tiden kräver taket en översyn. Hos oss hittar du professionella och kunniga medarbetare med erfarenhet av plåtarbete och bandtäckning. Vi erbjuder totalentreprenad men utför också mindre takarbeten.

Behöver du hjälp med nytt tak?

När du kontaktar oss får du snabb återkoppling inom två dygn. Du når oss via formuläret här nedan. Vi återkommer snarast till dig och bokar ett kostnadsfritt besök.

Takentreprenörer med kunnighet och god utbildning

Genom att vända dig till oss först kan du försäkra dig om att resultatet av arbetet blir bra. Vårt väletablerade och seriösa företag arbetar tillsammans med de mest kvalitativa takentreprenörerna i branschen. Våra kunder består av privatpersoner som söker hjälp till underhåll och reparationer, fastighetsägare samt små och stora företag. Om du söker assistans av plåtslagare eller vill göra ett fullständigt takbyte kan du kontakta oss. Vårt företag är verksamt i Värmdö i skärgården med omnejd. Som byggentreprenör utför vi såklart takprojekt på andra sidan stan, såsom takläggning i Järfälla i nordvästra delen av Stockholm.

Takomläggningar på Värmdö

Auktoriserade & Certifierade Takmontörer

Goda referenser

Vår firma kan ebjuda referenser där du får exempel på tidigare arbeten vi utfört. Vi använder endast material av högsta kvalitet och våra hantverkare följer branschstandard i utförande och säkerhet.

Hållbarhet i fokus

Hos oss hittar du medarbetare som är certifierade och arbetar hållbart. Att minska vårt koldioxidavtryck och vår klimatpåverkan är väsentligt för vår firma.

Kvalitetssäkra priser

Företaget erbjuder alltid kvalitetssäkra priser med material från ledande takleverantörer i Sverige.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Takreparationer på Värmdö

Vi renoverar plåt, tegel & betongtak m.m.

Anlita oss för totalentreprenad

Det kan vara riskabelt att vänta tills en skada uppstår innan du hör av dig till en takentreprenör. En stor takskada kan kosta mycket pengar att åtgärda och påverka din verksamhet eller ditt hem negativt. Många företag har fått stänga ner medan de åtgärdar vattenskador och läckor i fastigheter som inte har fått tillräckligt underhåll. Därför är det bättre att se över taket i god tid innan det drabbas av problem.

Dags att lägga om taket i Värmdö kommun?

Välj en trygg och pålitlig takfirma med certifiering!

Vi erbjuder en kostnadsfri offert

Om du har märkt av mossa på ditt tegeltak eller har känt mögellukt på övervåningen kan det vara dags att kontakta oss. Vi kan utvärdera situationen via ett telefonsamtal och kan också komma ut till din fastighet för att göra en översikt på plats. Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert på det arbete som behöver utföras, så att du i lugn och ro kan se över de åtgärder vi kommer att utföra och hur mycket det kostar.

Våra Målgrupper

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

fastighetsägare .jpg

Bostadsrättförening

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

privatperson.jpg

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

takföretag.jpg

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Vanliga frågor

Inför takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna:

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15 år då oavsett material skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med er taktvättning.

Det går att söka ROT-avdrag för takomläggningar så länge fastigheten är en bostadsrätt och om du är en privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Om du ska renovera taket och du är en privatperson som bor i bostadsrätt så går det att söka ROT-avdraget bostadsrätt. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till nytt så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Det finns ett par varningstecken som ni kan hålla ut kik för om ni misstänker att det är dags för ett takbyte. Exempelvis om ni hittar spruckna tegel- eller betongpannor eller om det finns mossa eller fuktfläckar på undertaket så bör ni kontakta en takläggare.

Det går att söka ROT-avdrag för takbyten så länge huset är en bostadsrätt och du söker som privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15:e år då oavsett takmaterial skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med taktvättning.

Oavsett takmaterial så kommer taket att med tiden att slitas ut. För att undvika att ert tak ska rosta så behöver det underhållas regelbundet genom takmålning. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak genom att kontakta Brinkens Plåtslageri.

Det vanligaste problem för färgsläppning är att rostangrepp som bryter ner takplåten. För att motverka färgsläppning bör taket målas om regelbundet och hållas rent. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om ROT-avdraget vid takmålningar. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vad takbytet kommer kosta beror på en rad olika faktorer, som material, storlek, och om det finns andra omständigheter som påverkar. Vi gör gärna ett gratis hembesök och ger dig en offert.

Det är svårt att svara på om ett byte av ett tak är bättre än en renovering. Är det bara små skador kan en renovering bli billigare, men ofta kan ett byte göra att du får ett tak som har en längre hållbarhet och dessutom ser bättre ut.

I vissa fall kan det behövas bygglov om du ska göra större förändringar på ditt tak. Till exempel kan det vara om det kräver någon mindre ombyggnad eller om du väljer ett nytt material. För det mesta krävs inget bygglov, men kontakta gärna oss om du känner dig osäker. Du kan också kontakta kommunen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Staffan T
Lidingö
Read More
Grabbarna renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar.
Styrelseledamot
BRF Skanstull
Read More
Vi anlitade Takfirman då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.
Roger O
Sollentuna
Read More
Taklaggaren.nu anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Våra Takprojekt i Stockholm

Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

Lidingö.jpg

Bandtäckning Villahus. Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Kungsholms Strand.jpg

Takplåtsmålning BRF. Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Hagsätra.jpg

Takomläggning Fastighet. Hagsätra

Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?