Takläggning på Värmdö

Om du söker en takläggare i Värmdö kommun med omnejd kan du vända dig till Brinkens Plåtslageri.
Du kan när som helst nå våra takläggare om du vill ha hjälp med takreparation, att lägga taktegel, lägga om papptak och plåttak i exempelvis Mörtnäs, Hemmesta, Torsby, Kolvik eller Strömma.

Omläggning Tak

Hos oss kan du få takläggning med alla material

Takrenovering

Vi är specialiserade på betong- och tegeltak

Takbyte

Med nytt tak skyddas din fastighet

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Takarbeten på Värmdö Vi sköter allt vad gäller takläggning i Aspvik, Ängsvik, Gustavsberg, Ingarö och övriga orter i Värmdö.

Takläggning på Värmdö

När en takrenovering ska utföras i Värmdö kommun är det nödvändigt att ha en bra planering i förväg. När ett tak är korrekt lagt kommer det att ha en bra hållbarhet, men med tiden kräver taket en översyn. Hos oss hittar du professionella och kunniga medarbetare med erfarenhet av plåtarbete och bandtäckning. Vi erbjuder totalentreprenad men utför också mindre takarbeten.

Behöver du hjälp med nytt tak?

När du kontaktar oss får du snabb återkoppling inom två dygn. Du når oss via formuläret här nedan. Vi återkommer snarast till dig och bokar ett kostnadsfritt besök.

Takentreprenörer med kunnighet och god utbildning

Genom att vända dig till oss först kan du försäkra dig om att resultatet av arbetet blir bra. Vårt väletablerade och seriösa företag arbetar tillsammans med de mest kvalitativa takentreprenörerna i branschen. Våra kunder består av privatpersoner som söker hjälp till underhåll och reparationer, fastighetsägare samt små och stora företag. Om du söker assistans av plåtslagare eller vill göra ett fullständigt takbyte kan du kontakta oss. Vårt företag är verksamt i Värmdö med omnejd.

Takomläggningar på Värmdö Auktoriserade & Certifierade Takmontörer

Goda referenser

Vår firma kan ebjuda referenser där du får exempel på tidigare arbeten vi utfört. Vi använder endast material av högsta kvalitet och våra hantverkare följer branschstandard i utförande och säkerhet.

Kvalitetssäkra priser

Brinkens Plåtslageri erbjuder alltid kvalitetssäkra priser med material från ledande takleverantörer i Sverige.

Hållbarhet i fokus

Hos oss hittar du medarbetare som är certifierade och arbetar hållbart. Att minska vårt koldioxidavtryck och vår klimatpåverkan är väsentligt för vår firma.

Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Takreparationer på Värmdö Vi renoverar plåt, tegel & betongtak m.m.

Anlita oss för totalentreprenad

Det kan vara riskabelt att vänta tills en skada uppstår innan du hör av dig till en takentreprenör. En stor takskada kan kosta mycket pengar att åtgärda och påverka din verksamhet eller ditt hem negativt. Många företag har fått stänga ner medan de åtgärdar vattenskador och läckor i fastigheter som inte har fått tillräckligt underhåll. Därför är det bättre att se över taket i god tid innan det drabbas av problem.

Dags att lägga om taket i Värmdö kommun?

Välj en trygg och pålitlig takfirma med certifiering!

Vi erbjuder en kostnadsfri offert

Om du har märkt av mossa på ditt tegeltak eller har känt mögellukt på övervåningen kan det vara dags att kontakta oss. Vi kan utvärdera situationen via ett telefonsamtal och kan också komma ut till din fastighet för att göra en översikt på plats. Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert på det arbete som behöver utföras, så att du i lugn och ro kan se över de åtgärder vi kommer att utföra och hur mycket det kostar.

Våra Målgrupper Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

Bostadsrättförening

Brinkens Plåtslageri AB hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här