Takläggaren

Takläggning i Hässelby & Vällingby

Med våra många år i branschen har vi utbildningen och kunskapen som krävs för att lägga ditt tak rätt från grunden. Vi tar alla arbeten på största allvar och kan hjälpa både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Hässelby med omnejd. Varje moment i takläggningsprocessen effektiviseras, kontrolleras och förbättras och vi arbetar alltid enligt rådande branschregler. Vi har utfört takprojekt i bl.a. Solhem, Vinsta, Grimsta, Vällingby, Beckomberga, Nälsta & Råcksta i Stockholm. Hör av dig till våra takläggare för en fri offert idag!

Takomläggning

Våra takmontörer kan hjälpa er med takomläggning av alla material!

Takrenovering

Vi arbetar med både stora och små takreparationer!

Takbyten

Behöver ni hjälp med att byta ut ert tak? Vi arbetar med alla takmaterial!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Takföretag i Hässelby

Vi har utfört takarbeten i bl.a. Solhem, Vinsta, Grimsta, Vällingby, Beckomberga, Nälsta & Råcksta

Din lokala takläggarfirma i Hässelby

Vi åtar oss arbeten inom hela Stockholm, men riktar in oss specifikt på Hässelby. Om du eller din bostad befinner sig i Hässelby med omnejd, är vi rätt företag att vända sig till. Våra uppdrag kan befinns sig på allt från Hässelby Gård, Vällingby, Skälby, Vinsta och Grimsta. Slå oss en signal så kan vi berätta mer om de tjänster som vi har att erbjuda.

Ett tak som håller för alla väder

I Sverige har vi en väldigt varierande väderlek. Ena dagen är det plusgrader och sol och dagen efter är det regn, rusk eller kanske till och med snö. Detta kräver ett tak som kommer att hålla för alla väder och därför ser vi till att bara arbeta med de bästa metoderna, rätt verktyg och rätt kompetens. Vi samarbetar även med pålitliga leverantörer för att säkerställa att materialet håller samma standard som vårt arbete – toppklass!

Rådgivning av serviceinriktade takläggare i Hässelby

Inför en takrenovering eller takläggning kan du behöva bolla dina tankar och idéer. När du kontaktar oss finns det alltid någon på plats som du kan få vägledning och rådgivning av. Är du även intresserad av ett hembesök eller en offert kan du boka in detta kostnadsfritt. Ju mer detaljerad du är av arbetet som du önskar hjälp med, desto mer korrekt pris kan vi sätta.

Försäkring och nöjd kundgaranti för din trygghet

Att lägga ett tak är inte den enklaste uppgift och om du väljer att vända dig till oss är trygghet det som ska stå i fokus. Vi arbetar alltid enligt branschregler och har de utbildningar och den kompetens som krävs för att påbörja och avsluta med gott resultat. Här får du även en 100 % nöjd kund garanti och försäkringar att luta dig mot.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Professionella Takläggare med lång erfarenhet i Hässelby

Alltid kostnadsfri offert och hembesök

Seriöst takläggningsföretag med F-skatt

Vi ger dig alltid fasta och kvalitetssäkra priser på arbetet. Som det seriösa företag vi är innehar vi även F-skatt, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för sociala avgifter. F-skatten ser också till att du som privatperson kommer att kunna använda dig av ROT-avdraget när du vill boka någon av våra tjänster. Kom ihåg att informera våra takläggare i Stockholm vid bokning om du vill nyttja avdraget eller inte.

ROT-avdragsberättigade tjänster

Vill du renovera taket på sommarstugan eller är det kanske den egna bostaden som behöver sig ett lyft? Väder och vind sätter stor press på taken, men genom kontinuerligt underhåll slipper du oroa dig för större problem i framtiden. Genom att nyttja ROT-avdraget har du rätt att reducera den totala arbetskostnaden med 30 %. Det enda vi behöver är tillgång till ditt personnummer och därefter sköter vi resten. Hos Skatteverket kan du kontrollera om du uppfyller kraven, samt hur mycket ROT-avdrag du har att använda.

Vanliga frågor

Inför takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna:

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15 år då oavsett material skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med er taktvättning.

Det går att söka ROT-avdrag för takomläggningar så länge fastigheten är en bostadsrätt och om du är en privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Om du ska renovera taket och du är en privatperson som bor i bostadsrätt så går det att söka ROT-avdraget bostadsrätt. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till nytt så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Det finns ett par varningstecken som ni kan hålla ut kik för om ni misstänker att det är dags för ett takbyte. Exempelvis om ni hittar spruckna tegel- eller betongpannor eller om det finns mossa eller fuktfläckar på undertaket så bör ni kontakta en takläggare.

Det går att söka ROT-avdrag för takbyten så länge huset är en bostadsrätt och du söker som privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15:e år då oavsett takmaterial skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med taktvättning.

Oavsett takmaterial så kommer taket att med tiden att slitas ut. För att undvika att ert tak ska rosta så behöver det underhållas regelbundet genom takmålning. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak genom att kontakta Brinkens Plåtslageri.

Det vanligaste problem för färgsläppning är att rostangrepp som bryter ner takplåten. För att motverka färgsläppning bör taket målas om regelbundet och hållas rent. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om ROT-avdraget vid takmålningar. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vad takbytet kommer kosta beror på en rad olika faktorer, som material, storlek, och om det finns andra omständigheter som påverkar. Vi gör gärna ett gratis hembesök och ger dig en offert.

Det är svårt att svara på om ett byte av ett tak är bättre än en renovering. Är det bara små skador kan en renovering bli billigare, men ofta kan ett byte göra att du får ett tak som har en längre hållbarhet och dessutom ser bättre ut.

I vissa fall kan det behövas bygglov om du ska göra större förändringar på ditt tak. Till exempel kan det vara om det kräver någon mindre ombyggnad eller om du väljer ett nytt material. För det mesta krävs inget bygglov, men kontakta gärna oss om du känner dig osäker. Du kan också kontakta kommunen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Staffan T
Lidingö
Read More
Grabbarna renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar.
Styrelseledamot
BRF Skanstull
Read More
Vi anlitade Takfirman då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.
Roger O
Sollentuna
Read More
Taklaggaren.nu anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Våra Takprojekt i Stockholm

Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

Lidingö.jpg

Bandtäckning Villahus. Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Kungsholms Strand.jpg

Takplåtsmålning BRF. Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Hagsätra.jpg

Takomläggning Fastighet. Hagsätra

Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?