Takläggning i Hässelby-Vällingby?

Med våra många år i branschen har vi utbildningen och kunskapen som krävs för att lägga ditt tak rätt från grunden. Vi tar alla arbeten på största allvar och kan hjälpa både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Hässelby med omnejd. Varje moment i takläggningsprocessen effektiviseras, kontrolleras och förbättras och vi arbetar alltid enligt rådande branschregler. Vi har utfört takprojekt i bl.a. Solhem, Vinsta, Grimsta, Vällingby, Beckomberga, Nälsta & Råcksta.
Hör av dig till våra takläggare för en fri offert idag!

Takomläggning

Våra takmontörer kan hjälpa er med takomläggning av alla material!

Takrenovering

Vi arbetar med både stora och små takreparationer!

Takbyten

Behöver ni hjälp med att byta ut ert tak? Vi arbetar med alla takmaterial!

Behöver du Hjälp med Takläggning i Hässelby?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Takföretag i Hässelby Vi har utfört takarbeten i bl.a. Solhem, Vinsta, Grimsta, Vällingby, Beckomberga, Nälsta & Råcksta

Din lokala takläggarfirma i Hässelby

Vi åtar oss arbeten inom hela Stockholm, men riktar in oss specifikt på Hässelby. Om du eller din bostad befinner sig i Hässelby med omnejd, är vi rätt företag att vända sig till. Våra uppdrag kan befinns sig på allt från Hässelby Gård, Vällingby, Skälby, Vinsta och Grimsta. Slå oss en signal så kan vi berätta mer om de tjänster som vi har att erbjuda.

Ett tak som håller för alla väder

I Sverige har vi en väldigt varierande väderlek. Ena dagen är det plusgrader och sol och dagen efter är det regn, rusk eller kanske till och med snö. Detta kräver ett tak som kommer att hålla för alla väder och därför ser vi till att bara arbeta med de bästa metoderna, rätt verktyg och rätt kompetens. Vi samarbetar även med pålitliga leverantörer för att säkerställa att materialet håller samma standard som vårt arbete – toppklass!

Rådgivning av serviceinriktade takläggare i Hässelby

Inför en takrenovering eller takläggning kan du behöva bolla dina tankar och idéer. När du kontaktar oss finns det alltid någon på plats som du kan få vägledning och rådgivning av. Är du även intresserad av ett hembesök eller en offert kan du boka in detta kostnadsfritt. Ju mer detaljerad du är av arbetet som du önskar hjälp med, desto mer korrekt pris kan vi sätta.

Försäkring och nöjd kundgaranti för din trygghet

Att lägga ett tak är inte den enklaste uppgift och om du väljer att vända dig till oss är trygghet det som ska stå i fokus. Vi arbetar alltid enligt branschregler och har de utbildningar och den kompetens som krävs för att påbörja och avsluta med gott resultat. Här får du även en 100 % nöjd kund garanti och försäkringar att luta dig mot.

Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Professionella Takläggare med lång erfarenhet i Hässelby Alltid kostnadsfri offert och hembesök

Seriöst takläggningsföretag med F-skatt

Vi ger dig alltid fasta och kvalitetssäkra priser på arbetet. Som det seriösa företag vi är innehar vi även F-skatt, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för sociala avgifter. F-skatten ser också till att du som privatperson kommer att kunna använda dig av ROT-avdraget när du vill boka någon av våra tjänster. Kom ihåg att informera oss vid bokning om du vill nyttja avdraget eller inte.

ROT-avdragsberättigade tjänster

Vill du renovera taket på sommarstugan eller är det kanske den egna bostaden som behöver sig ett lyft? Väder och vind sätter stor press på taken, men genom kontinuerligt underhåll slipper du oroa dig för större problem i framtiden. Genom att nyttja ROT-avdraget har du rätt att reducera den totala arbetskostnaden med 30 %. Det enda vi behöver är tillgång till ditt personnummer och därefter sköter vi resten. Hos Skatteverket kan du kontrollera om du uppfyller kraven, samt hur mycket ROT-avdrag du har att använda.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här