Kontakta Takföretag i Stockholm

Brinkens Plåtslageri AB hjälper er med takarbeten i hela Stor-Stockholm.
Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt offert-förslag om du söker hjälp med takomläggning, takrenovering, takbyte eller takplåtsmålning. Snabb återkoppling inom 48h!

Takrenoveringar

Totalrenovering till mindre reparationer

Takomläggning

Vi utför takomläggningar av alla storlekar

Takbyten

Vi byter ut alla slags takmaterial

Söker du en Takläggare?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Ska ni renovera taket?

Har ni funderat på att renovera taket? Många fastighetsägare, villaägare och BRF:er gör misstaget att vänta för länge. I bästa världar kommer takläggaren förbi och renoverar taket innan dyra och onödiga renoveringskostnader uppkommer. Vi rekommenderar att ni kontaktar våra erfarna takmontörer innan skadan är skedd.

För att komma i kontakt med oss så kan ni ringa oss eller mejla oss genom att klicka på knapparna nedanför. Välkommen!

Trygga Taklösningar i hela Stockholmsregionen Vi erbjuder god kompetens inom alla typer av taktjänster

Söker ni en Takläggare i Stockholm? Kontakta Brinkens för ett kostnadsfritt Offert-förslag!

Brinkens Plåtslageri AB är en väletablerad takentreprenör som har hjälper fastighetsägare, privatpersoner, företag och BRF:er med innovativa taklösningar sedan 1966. Företaget är ledande inom takindustrin och strävar ständigt efter att överträffa oss själva med material och kvalitetslösningar.

Vi går alltid igenom dina behov och önskemål innan vi påbörjar ett takprojekt

Om ni har frågor eller funderingar så kontakta våra erfarna takmontörer för ett kostnadsfritt offert-förslag! Vi åtar oss alla slags takprojekt oavsett storlek då vi har under åren utvecklat ett kontaktnät av underentreprenörer och leverantörer!

Kontakta Brinkens Plåtslageri idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takarbete i Stockholm

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Vanliga frågor Vanliga frågor som kan uppkomma vid takläggning

Behöver vi söka bygglov för takrenovering?

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till så kan det vara aktuellt.  För att veta säkert kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Är takbyten ROT-berättigade?

Det går att söka ROT-avdrag för takomläggningar så länge fastigheten är en bostadsrätt och om du är en privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Hur skyddas plåttak från att rosta?

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Hur mycket kostar det att renovera taket?

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här