Takskottning i Stockholm

Snö brukar vara ett uppskattat inslag under de kalla årstiderna. Snöfall medför dock också en hel del risker, särskilt i samband med att det börjar töa. Tak med dålig isolering samt omväxlande kallt och varmt väder och andra faktorer kan dessutom leda till riklig isbildning. Is som tillsammans med snö i värsta fall faller ned på förbipasserande eller skadar fastigheten. Stora mängder snö kan utöver det vara en riskfaktor för takläckor. Kontakta oss för att få snöskottning när det behövs. En offert från oss är alltid kostnadsfri.

Snöröjning på Tak

Våra duktiga takskottare skottar ditt tak med hänsyn till omgivningens säkerhet.

Teckna Takskottningsavtal

Teckna ett akutavtal inför vintersäsongen så kommer vi & tar bort istappar och snö.

Ta Bort Istappar

Vi utför säker isborttagning från tak av alla slags fastigheter & hus.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Söker ni hjälp med Takskottning i Stockholm? Vi tar oss an uppdrag i hela Stockholm ink. orter som Bromma, Hässelby, Älvsjö & Nacka.

Säkra och rutinerade takskottare

Vi är ett tryggt alternativ för din takskottning. Våra duktiga takskottare skottar ditt tak med hänsyn till omgivningens säkerhet. All personal är behörig och utbildad i hur man skottar tak på ett sätt som är säkert. Vid sidan av det har de dessutom många års erfarenhet. Vi tar oss an uppdrag i hela Stockholmstrakten inkluderat orter som Bromma, Hässelby, Älvsjö och Nacka.

Skaffa ett bevakningsavtal för takskottning

Under de perioder som följer på rikligt snöfall har vi vanligtvis mycket att göra. Det är många som vill ha säker takskottning. Det gör att våra möjligheter att åka ut på för att skotta tak på kort varsel kan vara begränsat. Skaffa ett bevakningsavtal för takskottning hos oss så är du beredd när snön kommer.

Våra kundgrupper

Vi har nöjda tidigare kunder i bland annat Värmdö, Vendelsö och på Tyresö.Till våra kundgrupper räknar vi privatkunder, företagare, BRF:er, fastighetsutvecklare och markägare. Vi är stolta över att numera få många nya uppdrag baserat på rekommendationer från tidigare beställare. Om du vill ta del av referenser från tidigare kunder är det bara att fråga oss.

Ett tryggt företag för din takskottning

Vi är ett väletablerat företag som byggt långsiktiga kundrelationer med många av våra beställare. När du anlitar oss kan du vara säker på att snöröjningen blir av som avtalat och vid rätt tidpunkt för att undvika snöras och fallande istappar. Vårt företag har F-skattsedel, alla tillämpliga ansvarsförsäkringar och god ekonomi. Ett akutavtal med oss är ett stabilt och tillförlitligt sätt att försäkra sig mot olyckshändelser och skador på grund av snöras.

Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Om Våra Takskottare i Stockholm Trygga Taklösningar sedan 1966

Billigare snöröjning på taket hemma med ROT-avdraget

Vill du ha säker takskottning för taket på din bostad? Om du låter oss skotta taket har du rätt att sänka kostnaden genom att använda ROT-avdraget. Du kan i sådana fall få kostnaden sänkt med upp till 30 procent. Kontakta Skatteverket för att kontrollera att du har rätt att använda ROT. Om du får ROT hjälper vi dig med pappersarbetet.

Hör av dig till oss för en offert på takskottning

Säkerställ att du har snöröjning när det gäller genom att höra av dig till oss i god tid. Beskriv för oss vad det är för tak du vill ha hjälp med. Mot bakgrund av vårt samtal sätter vi oss sedan och räknar fram en offert. Den får du av oss helt utan kostnad och utan att du förbinder dig till något. Om du tycker om kostnadsförslaget hör du av dig till oss igen så har du vår hjälp när snön kommer.

Ni kan även läsa mer om våra tjänster inom takskottning i Stockholm här.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här