Takläggaren

Takläggning i Danderyd

Det finns få saker som är lika viktiga som att ha ett ordentligt, helt och hållbart tak på sin bostad. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom takläggning och finns tillgängliga för dig som bor i Danderyd, Djursholm, Svalnäs, Långängen, Stocksund, Klingsta & Enebyberg i Stockholm. Våra professionella takläggare hjälper dig med både större och mindre reparationer och kan även se till att lägga ett helt nytt tak från grunden. Kontakta oss för en fri offert idag!

Takomläggning

Behöver ni hjälp med att lägga om taket? Kontakta oss idag!

Renovering av Tak

Våra erfarna takläggare utför både större & mindre takrenoveringar!

Byta ut Tak

Är det dags att byta ut taket? Vi kan hjälpa er!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Takläggare i Danderyd

Takarbeten i bl.a. Djursholm, Svalnäs, Långängen, Stocksund, Klingsta & Enebyberg!

Din lokala takläggningsfirma i Danderyd och Djursholm

Är det dags att förnya taket på villan eller är det kanske företaget som behöver sig en uppfräschning? Vi har stor kunskap och erfarenhet inom alla typer av takläggningsarbeten och finns tillgängliga för dig i Danderyd och Djursholm. Vi utför takarbeten i bland annat Klingsta, Mörby, Ösby, Nora och många fler. 

Takläggning för alla olika behov

En takläggningsprocess eller takrenovering kan se olika ut beroende på om det är ett företag, en villa eller taket på en större fastighet som ska fixas. Vi har kunskap inom alla områden och erbjuder därför våra tjänster till alla kundgrupper. Vi lyssnar till dina önskemål och tittar på förutsättningarna, för att därefter sätta ihop en plan för hur vi kan hjälpa just dig.

Bekymmersfri takläggning av proffs

Det är mycket viktigt att våra kunder känner att de kan lägga sitt tak i våra händer. Vi sköter allt från början till slut och erbjuder totalentreprenad för alla kundgrupper. Vill du bara ha hjälp med mindre delar av takläggningen hjälper vi naturligtvis till även här. Vi kan utföra små och mer omfattande reparationer och lämnar alltid en 100 % nöjd kundgaranti. Som takfirma utför vi takarbeten i hela Stockholm, gärna lokalt såsom Takläggning på Lidingö och övriga kranskommuner.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi tycker inte att en offert ska kosta pengar. När du hör av dig till oss är vi intresserade av att veta mer om det du vill ha hjälp med. Genom din detaljerade beskrivning kan vi sedan sätta ihop en offert som är helt gratis och du binder dig inte till någonting. När du känner dig redo att boka är det bara att kontakta oss så påbörjar vi tillsammans planeringen av arbetet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Takrenoveringar i Danderyd

Utbildade & erfarna takmontörer från Djursholm

ROT-avdrag för lägre kostnader

I Sverige har alla privatpersoner som uppfyller kraven rätt att använda sig av ROT-avdraget i samband med renoveringar eller byggen i hemmet. Vår takläggningsfirma är registrerad för F-skatt och det innebär att du kan få 30 % reducering på arbetskostnaden. Vi har även försäkringar som skyddar både dig som kund och våra anställda.

Vi hjälper dig med ditt tak i Danderyd & Djursholm

Tack vare våra många år i branschen kan vi hjälpa dig med de flesta arbeten inom takläggning och takrenoveringar. Vi arbetar med högkvalitativa material som tegel, plåt eller takpapp. Behöver du hjälp med takplåtsmålning kan vi hoppa in även här och naturligtvis lämnar vi alltid arbetsplatsen med ett gott resultat. Med en takmålning kan du se till att förlänga livslängden på ditt tak.

Vanliga frågor

Inför takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna:

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15 år då oavsett material skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med er taktvättning.

Det går att söka ROT-avdrag för takomläggningar så länge fastigheten är en bostadsrätt och om du är en privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Om du ska renovera taket och du är en privatperson som bor i bostadsrätt så går det att söka ROT-avdraget bostadsrätt. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till nytt så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Det finns ett par varningstecken som ni kan hålla ut kik för om ni misstänker att det är dags för ett takbyte. Exempelvis om ni hittar spruckna tegel- eller betongpannor eller om det finns mossa eller fuktfläckar på undertaket så bör ni kontakta en takläggare.

Det går att söka ROT-avdrag för takbyten så länge huset är en bostadsrätt och du söker som privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15:e år då oavsett takmaterial skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med taktvättning.

Oavsett takmaterial så kommer taket att med tiden att slitas ut. För att undvika att ert tak ska rosta så behöver det underhållas regelbundet genom takmålning. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak genom att kontakta Brinkens Plåtslageri.

Det vanligaste problem för färgsläppning är att rostangrepp som bryter ner takplåten. För att motverka färgsläppning bör taket målas om regelbundet och hållas rent. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om ROT-avdraget vid takmålningar. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vad takbytet kommer kosta beror på en rad olika faktorer, som material, storlek, och om det finns andra omständigheter som påverkar. Vi gör gärna ett gratis hembesök och ger dig en offert.

Det är svårt att svara på om ett byte av ett tak är bättre än en renovering. Är det bara små skador kan en renovering bli billigare, men ofta kan ett byte göra att du får ett tak som har en längre hållbarhet och dessutom ser bättre ut.

I vissa fall kan det behövas bygglov om du ska göra större förändringar på ditt tak. Till exempel kan det vara om det kräver någon mindre ombyggnad eller om du väljer ett nytt material. För det mesta krävs inget bygglov, men kontakta gärna oss om du känner dig osäker. Du kan också kontakta kommunen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Staffan T
Lidingö
Read More
Grabbarna renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar.
Styrelseledamot
BRF Skanstull
Read More
Vi anlitade Takfirman då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.
Roger O
Sollentuna
Read More
Taklaggaren.nu anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Våra Takprojekt i Stockholm

Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

Lidingö.jpg

Bandtäckning Villahus. Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Kungsholms Strand.jpg

Takplåtsmålning BRF. Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Hagsätra.jpg

Takomläggning Fastighet. Hagsätra

Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?