Takläggning i Danderyd

Det finns få saker som är lika viktiga som att ha ett ordentligt, helt och hållbart tak på sin bostad. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom takläggning och finns tillgängliga för dig som bor i Danderyd, Djursholm, Svalnäs, Långängen, Stocksund, Klingsta & Enebyberg. Våra professionella takläggare hjälper dig med både större och mindre reparationer och kan även se till att lägga ett helt nytt tak från grunden. Kontakta oss för en fri offert idag!

Takomläggning

Behöver ni hjälp med att lägga om taket? Kontakta oss idag!

Renovering av Tak

Våra erfarna takläggare utför både större & mindre takrenoveringar!

Byta Ut Tak

Är det dags att byta ut taket? Vi kan hjälpa er!

Behöver du Hjälp med Takläggning i Danderyd?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Lokal Takläggare i Danderyd Takarbeten i bl.a. Djursholm, Svalnäs, Långängen, Stocksund, Klingsta & Enebyberg!

Din lokala takläggningsfirma i Danderyd och Djursholm

Är det dags att förnya taket på villan eller är det kanske företaget som behöver sig en uppfräschning? Vi har stor kunskap och erfarenhet inom alla typer av takläggningsarbeten och finns tillgängliga för dig i Danderyd och Djursholm. Vi utför takarbeten i bland annat Klingsta, Mörby, Ösby, Nora och många fler. 

Takläggning för alla olika behov

En takläggningsprocess eller takrenovering kan se olika ut beroende på om det är ett företag, en villa eller taket på en större fastighet som ska fixas. Vi har kunskap inom alla områden och erbjuder därför våra tjänster till alla kundgrupper. Vi lyssnar till dina önskemål och tittar på förutsättningarna, för att därefter sätta ihop en plan för hur vi kan hjälpa just dig.

Bekymmersfri takläggning av proffs

Det är mycket viktigt att våra kunder känner att de kan lägga sitt tak i våra händer. Vi sköter allt från början till slut och erbjuder totalentreprenad för alla kundgrupper. Vill du bara ha hjälp med mindre delar av takläggningen hjälper vi naturligtvis till även här. Vi kan utföra små och mer omfattande reparationer och lämnar alltid en 100 % nöjd kundgaranti. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi tycker inte att en offert ska kosta pengar. När du hör av dig till oss är vi intresserade av att veta mer om det du vill ha hjälp med. Genom din detaljerade beskrivning kan vi sedan sätta ihop en offert som är helt gratis och du binder dig inte till någonting. När du känner dig redo att boka är det bara att kontakta oss så påbörjar vi tillsammans planeringen av arbetet.

Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Takrenoveringar i Danderyd Utbildade & erfarna takmontörer från Djursholm

ROT-avdrag för lägre kostnader

I Sverige har alla privatpersoner som uppfyller kraven rätt att använda sig av ROT-avdraget i samband med renoveringar eller byggen i hemmet. Vår takläggningsfirma är registrerad för F-skatt och det innebär att du kan få 30 % reducering på arbetskostnaden. Vi har även försäkringar som skyddar både dig som kund och våra anställda.

Vi hjälper dig med ditt tak i Danderyd & Djursholm

Tack vare våra många år i branschen kan vi hjälpa dig med de flesta arbeten inom takläggning och takrenoveringar. Vi arbetar med högkvalitativa material som tegel, plåt eller takpapp. Behöver du hjälp med takplåtsmålning kan vi hoppa in även här och naturligtvis lämnar vi alltid arbetsplatsen med ett gott resultat. Med en takmålning kan du se till att förlänga livslängden på ditt tak.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här