Takläggning i Järfälla

Vår firma utför allt gällande takläggning i Järfälla med omnejd.
Hör av dig till våra skickliga takläggare om du söker hjälp med läggning av nytt taktegel eller omläggning av plåt- och papptak i bland annat Barkaby, Jakobsberg, Viksjö, Skälby, Stäket och Kallhäll.

Lägga om Tak

Vi kan lägga om alla typer av takmaterial

Renovera Tak

Våra hantverkare är specialister inom betong- och tegeltak

Byta Tak

Vi kan skydda din fastighet med ett säkert takbyte!

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom takläggning i Järfälla Takarbeten i bland annat Barkaby, Jakobsberg, Viksjö och Skälby

Takläggning i Järfälla

När du behöver en takrenovering i Järfälla behöver du tänka över många saker i förväg. För att taket ska hålla länge behöver det vara lagt på ett bra sätt. Men även de tak som är professionellt lagda kan med tiden behöva ses över. Hos oss hittar du professionella och kunniga montörer som kan utföra alla nödvändiga takarbeten i Järfälla och som kan ge dig totalentreprenad även inom mindre takarbeten.

Behöver du anlita takläggare?

Hos oss kan du få återkoppling inom endast 48 timmar! Du når oss snabbt via formuläret nedan. Kontakta oss så återkommer vi snarast och bokar ett kostnadsfritt besök hos dig.

Utbildade och kunniga takentreprenörer

Genom att vända dig till oss kan du försäkra dig om att du får ett bra slutresultat. Vårt företag är känt för att vara seriöst och är väletablerat sedan länge. För att ge bästa möjliga resultat samarbetar vi med branschens främsta takentreprenörer. Bland våra kunder hittar du inte bara fastighetsägare utan även privatpersoner som söker hjälp med underhåll och reparationer. Vi har också små och stora företag på vår lista med referenser. Oavsett om du behöver assistans med plåtslagare, shingel, sedumtak eller ett komplett takbyte kan du kontakta oss. Vi arbetar i Stockholm med fokus på Järfälla!

Dags för en Trygg Takomläggning i Järfälla? Välj en renommerad, trygg och certifierad takfirma!

Nöjda Kunder

Vårt företag satsar på hög kvalitet i material, utförande och säkerhet enligt de branschregler som gäller.

Gröna Lösningar

Våra takmontörer hittar hela tiden nya miljövänliga lösningar för kommande projekt. Vi arbetar ständigt för att minska vår klimatpåverkan.

Kvalitetssäkra priser

Hos oss hittar du kvalitetssäkra priser och material som kommer från Sveriges ledande takleverantörer.

Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Renovera Taket i Järfälla Tryggt & Säkert val av Takläggare

Totalentreprenad för tak

Det är ett vanligt misstag att vänta ända tills skadan redan har skett och först då kontakta en takreparatör. För att undvika stora skador är det viktigt att se över taket i god tid innan det har uppkommit problem. En större skada kan komma att kosta mycket pengar och påverka din familj eller ditt företag. För att åtgärda vattenläckor kan du behöva stänga ner din verksamhet och på så vis förlora inkomst.

Har du frågor? Kontakta då oss för en gratis offert!

Om du känner mögellukt på din övervåning eller har upptäckt mossa på tegeltaket är det dags att kontakta oss. Vi kan snabbt komma fram till den bästa lösningen för dig via ett enkelt telefonsamtal. Du kan också få en kostnadsfri offert på det arbete du vill ha utfört. Det ger dig möjlighet att se vad arbetet kommer att kosta och vad du kan få för pengarna.

Våra Målgrupper Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

Bostadsrättförening

Brinkens Plåtslageri AB hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

Fastighetsägare

Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

Företag

Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här