Takläggaren

Takläggning i Täby

Vi är ett lokalt tak- & byggföretag som erbjuder takläggningstjänster i Täby med omnejd. Till oss kan du vända dig om du är i behov av ett nytt tak till en nybyggnation, men vi kan också hjälpa dig att renovera ett redan befintligt. Våra professionella takläggare hjälper dig även att få ut en kostnadsfri offert i samband med att du kontaktar oss. Vi arbetar i bl.a. Erikslund, Ella Park, Ensta, Enebyberg, Hägernäs & Viggbyholm.

Takomläggning

Vi lägger om alla takmaterial

Takrenovering

Vi renoverar allt ifrån papp, plåt tegel- & betongtak

Takbyten

Vi erbjuder takbyten inom alla takbeklädnader

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Lokal Takläggare i Danderyd

Takarbeten i bl.a. Djursholm, Svalnäs, Långängen, Stocksund, Klingsta & Enebyberg!

Takläggning för alla kundgrupper

Vårt takläggningsföretag riktar sig till alla typer av kundgrupper och behov. Det betyder att vi genom åren har hjälpt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att få ordning på taken. Ett snyggt och hållbart tak är viktigt för att skydda byggnaden och minska risken för läckage av väder och vind.

Takläggning i Täby med garanti

 Oavsett om du anlitar oss för ett större eller mindre uppdrag är det viktigt för oss att du är nöjd med arbetet. Därför ser vi till att alltid erbjuda en 100 % nöjd kund garanti. Det innebär att vi inte slutar att jobba med ditt tak tills du är helt nöjd med resultatet. Skulle vi ha åkt ifrån platsen åker vi tillbaka igen om det har uppstått något problem. Som takentreprenör servar vi kranskommunerna runt Täby som t.ex. Takläggning i Åkersberga i Österåker.

Billigare takläggning med ROT-avdraget

 Tack vare ROT-avdraget kan du som privatperson få dina kostnader sänkta när du anlitar oss för takläggning eller takrenovering. Det enda vi behöver är ditt personnummer och därefter sköter vi allt det administrativa. Den faktura du sedan får är reducerad och klar, för att göra hela processen så bekymmersfri för våra kunder som möjligt.

Fackmannamässigt utförda arbeten i Täby

 Hela syftet med att vända sig till ett takläggningsföretag är för att säkerställa att arbetet blir bra och korrekt utfört. Vi hjälper dig med ditt tak i hela Täbyområdet, vilket bland annat inkluderar Ensta, Skarpäng, Hägernäs och Viggbyholm. Alla våra arbeten utförs alltid med största expertis och noggrannhet och naturligtvis är resultatet alltid fackmannamässigt utfört!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Takrenoveringar i Täby med omnejd

Er Lokala Takmontör som erbjuder helhetslösningar

Alltid kostnadsfri offert och hembesök 

Är du intresserad av att anlita oss för någon av våra taktjänster? Härligt! Det enda du behöver göra är att skicka iväg ett mejl eller ringa till oss så ser vi till att du ut en kostnadsfri offert på arbetet. Innan ett påbörjat projekt ser vi också till att komma ut och göra en bedömning av taket på plats. På så sätt kan vi säkerställa att priset blir korrekt och även titta på vilka förutsättningar som finns.

Professionella takläggare med lång erfarenhet

Våra takläggare vet precis vad som krävs för att du ska få ett tak som är visuellt snyggt, men som också är mycket tåligt och står sig länge. Naturligtvis är alla hantverkare utbildade och certifierade inom området och vi erbjuder även rådgivning och vägledning för den som önskar. Hos oss ligger kunden alltid i fokus och vi jobbar hårt för att uppfylla alla dina önskemål, tankar och idéer. Berätta för oss vad det är som du är ute efter, så ser vi till att göra vårt yttersta för att verkliga detta.

Vanliga frågor

Inför takarbeten finns det många frågor och funderingar som kan dyka upp. Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna:

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15 år då oavsett material skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med er taktvättning.

Det går att söka ROT-avdrag för takomläggningar så länge fastigheten är en bostadsrätt och om du är en privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta oss för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Om du ska renovera taket och du är en privatperson som bor i bostadsrätt så går det att söka ROT-avdraget bostadsrätt. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till nytt så kan det vara aktuellt. För att veta säkert kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

Det finns ett par varningstecken som ni kan hålla ut kik för om ni misstänker att det är dags för ett takbyte. Exempelvis om ni hittar spruckna tegel- eller betongpannor eller om det finns mossa eller fuktfläckar på undertaket så bör ni kontakta en takläggare.

Det går att söka ROT-avdrag för takbyten så länge huset är en bostadsrätt och du söker som privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15:e år då oavsett takmaterial skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan vi hjälpa er med taktvättning.

Oavsett takmaterial så kommer taket att med tiden att slitas ut. För att undvika att ert tak ska rosta så behöver det underhållas regelbundet genom takmålning. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak genom att kontakta Brinkens Plåtslageri.

Det vanligaste problem för färgsläppning är att rostangrepp som bryter ner takplåten. För att motverka färgsläppning bör taket målas om regelbundet och hållas rent. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om ROT-avdraget vid takmålningar. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vad takbytet kommer kosta beror på en rad olika faktorer, som material, storlek, och om det finns andra omständigheter som påverkar. Vi gör gärna ett gratis hembesök och ger dig en offert.

Det är svårt att svara på om ett byte av ett tak är bättre än en renovering. Är det bara små skador kan en renovering bli billigare, men ofta kan ett byte göra att du får ett tak som har en längre hållbarhet och dessutom ser bättre ut.

I vissa fall kan det behövas bygglov om du ska göra större förändringar på ditt tak. Till exempel kan det vara om det kräver någon mindre ombyggnad eller om du väljer ett nytt material. För det mesta krävs inget bygglov, men kontakta gärna oss om du känner dig osäker. Du kan också kontakta kommunen.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Staffan T
Lidingö
Read More
Grabbarna renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar.
Styrelseledamot
BRF Skanstull
Read More
Vi anlitade Takfirman då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.
Roger O
Sollentuna
Read More
Taklaggaren.nu anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Våra Takprojekt i Stockholm

Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

Lidingö.jpg

Bandtäckning Villahus. Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Kungsholms Strand.jpg

Takplåtsmålning BRF. Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Hagsätra.jpg

Takomläggning Fastighet. Hagsätra

Här utförde vi takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-557 69 665
E-mail: offert@taklaggaren.nu

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?