Takläggning i Täby

Vi är ett lokalt tak- & byggföretag som erbjuder takläggningstjänster i Täby med omnejd. Till oss kan du vända dig om du är i behov av ett nytt tak till en nybyggnation, men vi kan också hjälpa dig att renovera ett redan befintligt. Våra professionella takläggare hjälper dig även att få ut en kostnadsfri offert i samband med att du kontaktar oss. Vi arbetar i bl.a. Erikslund, Ella Park, Ensta, Enebyberg, Hägernäs & Viggbyholm.

Takomläggning

Vi lägger om alla takmaterial

Takrenovering

Vi renoverar allt ifrån papp, plåt tegel- & betongtak

Takbyten

Vi erbjuder takbyten inom alla takbeklädnader

Behöver du Hjälp med Takläggning i Täby?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Takläggning i Täby Takarbeten i bl.a. Erikslund, Ella Park, Ensta, Enebyberg, Hägernäs & Viggbyholm

Takläggning för alla kundgrupper

Vårt takläggningsföretag riktar sig till alla typer av kundgrupper och behov. Det betyder att vi genom åren har hjälpt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att få ordning på taken. Ett snyggt och hållbart tak är viktigt för att skydda byggnaden och minska risken för läckage av väder och vind.

Takläggning i Täby med garanti

 Oavsett om du anlitar oss för ett större eller mindre uppdrag är det viktigt för oss att du är nöjd med arbetet. Därför ser vi till att alltid erbjuda en 100 % nöjd kund garanti. Det innebär att vi inte slutar att jobba med ditt tak tills du är helt nöjd med resultatet. Skulle vi ha åkt ifrån platsen åker vi tillbaka igen om det har uppstått något problem.

Billigare takläggning med ROT-avdraget

 Tack vare ROT-avdraget kan du som privatperson få dina kostnader sänkta när du anlitar oss för takläggning eller takrenovering. Det enda vi behöver är ditt personnummer och därefter sköter vi allt det administrativa. Den faktura du sedan får är reducerad och klar, för att göra hela processen så bekymmersfri för våra kunder som möjligt.

Fackmannamässigt utförda arbeten i Täby

 Hela syftet med att vända sig till ett takläggningsföretag är för att säkerställa att arbetet blir bra och korrekt utfört. Vi hjälper dig med ditt tak i hela Täbyområdet, vilket bland annat inkluderar Ensta, Skarpäng, Hägernäs och Viggbyholm. Alla våra arbeten utförs alltid med största expertis och noggrannhet och naturligtvis är resultatet alltid fackmannamässigt utfört!

Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Takrenoveringar i Täby med omnejd Er Lokala Takmontör som erbjuder helhetslösningar

Alltid kostnadsfri offert och hembesök 

Är du intresserad av att anlita oss för någon av våra taktjänster? Härligt! Det enda du behöver göra är att skicka iväg ett mejl eller ringa till oss så ser vi till att du ut en kostnadsfri offert på arbetet. Innan ett påbörjat projekt ser vi också till att komma ut och göra en bedömning av taket på plats. På så sätt kan vi säkerställa att priset blir korrekt och även titta på vilka förutsättningar som finns.

Professionella takläggare med lång erfarenhet

Våra takläggare vet precis vad som krävs för att du ska få ett tak som är visuellt snyggt, men som också är mycket tåligt och står sig länge. Naturligtvis är alla hantverkare utbildade och certifierade inom området och vi erbjuder även rådgivning och vägledning för den som önskar. Hos oss ligger kunden alltid i fokus och vi jobbar hårt för att uppfylla alla dina önskemål, tankar och idéer. Berätta för oss vad det är som du är ute efter, så ser vi till att göra vårt yttersta för att verkliga detta.

Ska ni Lägga om Taket i Täby Kommun? Välj en Certifierad och Trygg Takfirma från norra Stockholm

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här