Takrenovering i Stockholm

Brinkens Plåtslageri hjälper dig med takrenoveringar i hela Stockholmsområdet.
Behöver du hjälp med att renovera taket? Vi utför takrenoveringar inom plåttak, tegeltak och papptak i Stockholm med omnejd.

Takrenovering

Totalrenovering av tegel, plåt och papptak

Takomläggning

Omläggning av hög kvalitet

Takreparation

Större och mindre takreparationer

Behöver du Hjälp att Renovera Taket?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Är det dags att Renovera Taket? Brinkens Plåtslageri kan hjälpa er! Undvika dyra kostnader genom en takrenovering

Takrenovering i Stockholm

Har ni funderat på att renovera taket? Brinkens Plåtslageri AB erbjuder takrenoveringar inom alla typer av tak så som tegeltak, plåttak, papptak och shingel. Vi har märkt att många av våra kunder väntar för länge och hör av sig när skadan redan är skedd. Vi kan givetvis renovera hela taket men vi rekommenderar att ni redan hör av er innan det uppkommit en dyr vattenskada.

Kontakta oss om ni hittar följande takskador

  • Ni hittar fuktfläckar och det luktar mögel på vinden eller övervåningen.
  • Ni finner rost på plåtbeslag och skivbetäckningar
  • Ni kan se tydlig mossa på tegel- eller betongtaket
  • Ni hittar trasiga tegelpannor eller andra skador

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Trygga Takrenoveringar i Stor-Stockholm Kontakta en Auktoriserad och Certifierad Takläggare

Om Brinkens Plåtslageri AB

Brinkens Plåtslageri AB är en väletablerad takentreprenör som har hjälper fastighetsägare, privatpersoner, företag och BRF:er med innovativa taklösningar sedan 1966. Företaget är ledande inom takindustrin och strävar ständigt efter att överträffa oss själva med material och kvalitetslösningar. Vi är licenserade inom Taksäkerhetskommittén, innehar F-Skattesedel, ansvarsförsäkringar och erbjuder 15 års garanti på utförda takarbeten.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takrenovering!

Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt hembesök och ser över taket. Ring oss på 08-557 69 665 eller mejla oss på offert@taklaggaren.nu så hör vi av oss snarast!

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takrenovering

Kan man söka ROT-avdrag för takrenoveringar?

Om du ska renovera taket och du är en privatperson som bor i bostadsrätt så går det att söka ROT-avdraget bostadsrätt. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vad kostar en takrenovering?

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Ska man söka bygglov för takrenovering?

Du kan ibland behöva söka bygglov om ni ska renovera taket. Framförallt om ni byter ut material eller lägger till på taket. Men vid vanliga renoveringar behövs det inte. Vi rekommenderar att ni kollar med er kommun eller kontaktar våra takmontörer om ni är osäkra.

Hur renoverar man ett plåttak?

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här