Takbyten i Stockholm

Brinkens Plåtslageri AB byter och lägger om tak i hela Stor-Stockholm.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med bl.a.
byta plåttak eller betong- & tegelpannor.

Byta Takbeklädnad

Vi utför takbyten av olika takbeklädnader

Renovera Tak

Totalrenovering och mindre takprojekt

Lägga om Tak

Vi lägger om tegel- & betongpannor

Behöver du Hjälp med Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Dags för att byta Takbeklädnad i Stockholm? Takbyten inom plåttak, papptak, shingel, betong- & tegelpannor

Aktuellt för ett Takbyte i Stockholm? Brinkens Plåtslageri kan hjälpa er!

Brinkens Plåtslageri är ett takföretag som erbjuder god kompetens inom alla slags takbyten i Stor-Stockholm. Vi hjälper villaägare, privatpersoner, fastighetsägare, byggföretag och bostadsrättsföreningar med bland annat byten av tegelpannor, omläggning av papptak eller installation av takplåt. Våra takmontörer innehar alla certifikat som branschen kräver av oss, och kan lämna 15 års garanti på takbyten.

Välj en trygg och auktoriserad takfirma

  • Etablerad takfirma från 1966
  • Skräddarsydda egenkontroller
  • Certifierade takmontörer
  • Gröna lösningar
  • Vi innehar ansvar- & länsförsäkringar

Kontakta Brinkens Plåtslageri AB Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takbyte i Stockholm

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takbyten i Stockholm

Behöver man bygglov för takbyten?

Beroende på storleken av arbeten så kan ni behöva söka bygglov. Generellt behöver ni inte, men om ni byter ut materialet eller lägger till nytt så kan det vara aktuellt.
För att veta säkert kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri för svar eller så kan ni prata med eran kommun.

När är det tid för ett takbyte?

Det finns ett par varningstecken som ni kan hålla ut kik för om ni misstänker att det är dags för ett takbyte. Exempelvis om ni hittar spruckna tegel- eller betongpannor eller om det finns mossa eller fuktfläckar på undertaket så bör ni kontakta en takläggare.

Kan vi söka ROT för takbyten?

Det går att söka ROT-avdrag för takbyten så länge huset är en bostadsrätt och du söker som privatperson. Detta innebär att kostnaden sänks med 30% för takläggarens arbetskostnad. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta oss eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Hur ofta bör vi se över taket?

Vi rekommenderar att taket bör ses över var 15:e år då oavsett takmaterial skapas beläggningar så som mossa, rost eller smuts. Det finns olika miljövänliga alternativ som ni kan köpa som används med kallt vatten utan kemikalier. Om ni är osäkra så kan Brinkens Plåtslageri hjälpa er med taktvättning.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takbyte

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här