Läggning av Papptak i Stockholm

Brinkens Plåtslageri AB är ett professionellt byggföretag som utför läggning av papptak och andra takarbeten inom Norrort och övriga Stor-Stockholm.
Vi erbjuder alltid Kostnadsfria Offert-förslag!

Lägga Papptak

Tätskikt, papptak och underlagspapp

Takomläggning

Omläggning takpapp av hög kvalitet

Takreparation

Större & mindre takreparationer samt underhåll av ert papptak

Behöver du Hjälp att Renovera Taket?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Dags att Lägga om ert Takpapp? Brinkens Plåtslageri kan hjälpa er! Allt inom Takläggning i Stockholm

Utför takläggning i hela Norrort

Brinkens Plåtslageri AB utför takläggning, renovering, ombyggnad och allt som relaterar till tak. Vi finns i Norrort och utför arbeten i bland annat Sollentuna, Vallentuna, Lidingö, Danderyd, Sigtuna, Åkersberga och Upplands Väsby. Vi erbjuder offert och hembesök helt utan kostnad.

Bland våra tjänster hittar du bland annat:

  • Komplett takläggning
  • Reparation, underhåll och renovering av papptak
  • Byte av takbeklädnad

Pålitlig takläggning av certifierade hantverkare

Våra hantverkare är certifierade och auktoriserade experter inom takläggning, taksäkerhet och allt som krävs för läggning av takpapp. Vi kan också hjälpa till med montering av plåtdetaljer på tak och montering av fönsterbleck. Vi följer både EU-direktiv och regler, riktlinjer och branschstandarder i Sverige.

Fördelar med papptak

Papptak används på alla typer av byggnader, men är framför allt vanligt för fritidshus och sommarhus på grund av dess kostnadseffektivitet, låga vikt, hållbarhet, miljösmarta kvaliteter och stilrena design. Det lämpar sig speciellt väl för hus med platta tak eller svag takvinkel.

Prisvärt & Snabbt

Papptak det mycket billigare i jämförelse med tak i tegel eller plåt. Läggningen går oftast att utföra inom en vecka, beroende på storlek, takhöjd och konstruktion. Ställning behövs normalt inte, utan en vanlig stege och eventuellt brygga räcker.

Bra för Miljön

Dagens moderna papptak med takbeklädnad kräver mindre förbrukning råolja, vilket gör att det kan återvinnas som asfaltproduktion. Det minskar betydligt arbetets miljöpåverkan.

Hållbart & Säkert

Vårt papptak med takbeklädnad har lång livslängd och håller upp emot 30 år mot väder och vind. Papptak går också att använda som underlag och fuktspärr om ytskiktet skulle börja läcka.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Trygga Takomläggningar i Stor-Stockholm sedan 1966 Kontakta en Auktoriserad och Certifierad Takläggare

Har du frågor & funderingar? Kontakta oss för rådgivning!

Är du osäker om du behöver byta taktäckningsmaterial eller annan typ av reparation på ditt tak, får du gärna kontakta oss för rådgivning. Vi tror på långsiktiga relationer med både kunder och samarbetspartners. Ett bra första intryck och kommunikation med trevlig ton och raka besked är viktiga målsättningar för oss.

Nyttja Nöjd-Kund-Garanti!

Förutom att åstadkomma ett gott slutresultat som vi garanterar att du blir nöjd med, är vi också noggranna med att städa upp och återvinna allt avfall när vi är klara. Vi är övertygade om att det är denna kombination av kvalitet, kommunikation och respekt som fått oss att bedriva vår verksamhet framgångsrikt under lång tid. Vi innehar F-Skattesedel, ansvarsförsäkringar och erbjuder trygghetsgaranti på 15 år på utförda takarbeten.

Takarbeten till Privatpersoner, Fastighetsägare, BRF:er & Företag!

Bland våra kunder finns privatpersoner, fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar och allt däremellan. Tak behöver mer eller mindre regelbundet underhåll för att maximera livslängd och undvika skador och mögel. Vi erbjuder därför kontroll och enklare underhåll för dig som vill vara säker på att taket fortsätter hålla gott skick.

Har du frågor kring ROT-Avdraget? Kontakta oss!

För privatpersoner kan vi också hjälpa dig med eventuella frågor kring ROT-avdrag. Det finns stora möjligheter att nyttja ROT-avdrag för de flesta typer av takarbeten, både på på din bostad och på sommarstugan.

Kontakta oss för din takläggning redan idag!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och gratis hembesök om du befinner dig i Stockholm, Norrort och går i planer att lägga nytt eller renovera papptak. Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-505 047 09 för ett kostnadsfritt offert-förslag! Vi återkommer så fort som möjligt.

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takrenovering

Kan man söka ROT-avdrag för takrenoveringar?

Om du ska renovera taket och du är en privatperson som bor i bostadsrätt så går det att söka ROT-avdraget bostadsrätt. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Vad kostar en takrenovering?

Takrenoveringar kan variera beroende på flera faktorer. Bland annat hur stor renoveringen är, vilka skador som behöver repareras och vilket material ni väljer. Men om ni är osäkra kan ni kontakta Brinkens Plåtslageri så kan vi komma förbi och ge er en exakt prissättning.

Ska man söka bygglov för takrenovering?

Du kan ibland behöva söka bygglov om ni ska renovera taket. Framförallt om ni byter ut material eller lägger till på taket. Men vid vanliga renoveringar behövs det inte. Vi rekommenderar att ni kollar med er kommun eller kontaktar våra takmontörer om ni är osäkra.

Hur renoverar man ett plåttak?

Det bästa sättet för att förhindra rost på taket är genom att måla om taket innan korrosion uppstår. Takplåtets skyddsfärg är till för att skydda mot rostangrepp men om färgen är gammal tappar den sin förmåga. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så kommer vi förbi och ser över taket.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

Staffan T. Lidingö

Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

Styrelseledamot, BRF Skanstull

Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

Roger O, Sollentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Bandtäckning Villahus Lidingö

Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

Takomläggning Fastighet Hagsätra

Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-557 69 665
Mail: offert@taklaggaren.nu

Offert? Klicka här