Takläggning i Sollentuna

Är du i behov av att renovera eller bygga nytt tak? Då står vi redo att hjälpa dig! Vi erbjuder allt inom takläggning i Sollentuna och kräver alltid den högsta kvalitet när det kommer till material, utförande och säkerhet. Naturligtvis arbetar vi enligt rådande branschregler och har de försäkringar som krävs för att du och våra hantverkare ska känna sig trygga. Vi har utfört takarbeten i bl.a. Rotebro, Edsberg, Landsnora, Kärrdal, Helenelund & Tureberg i Stockholm.

Lägga om Tak

Vi utför takomläggning av alla takmaterial.

Renovera Tak

Specialister inom att renovera plåt, papp, tegel- & betongtak.

Byta Takbeklädnad

Investera i er fastighet genom ett takbyte!

Behöver du Hjälp med Takläggning i Sollentuna?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Allt inom Takläggning i Sollentuna Takarbeten i bl.a. Rotebro, Edsberg, Landsnora, Kärrdal, Helenelund & Tureberg.

  Takläggningsföretag i Sollentuna med totalentreprenad 

  Att renovera eller bygga ett tak på egen hand kan vara en tuff uppgift att ta sig an och därför rekommenderar vi att du vänder dig till vårt byggföretag när det är dags att fräscha upp eller bygga nytt. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi, vilket betyder att vi har hantverkare inom alla områden som kan komma att krävas.

  Vi förverkligar din vision

  Har du drömmar om en specifik design på ditt tak? Kanske är det ett unikt material som du vill använda dig av? Vi har erfarenhet av många olika typer av takläggningsmetoder, material och designer. Hör av dig till oss och berätta mer om dina önskemål, så ser vi till att förverkliga dina tankar.

  Tjänster inom takläggning

   Oavsett om du behöver hjälp med mindre takreparationer eller om du vill lägga nytt shingel, papptak eller plåttak, så kan vi hjälpa dig! Våra takläggare har den kunskap som krävs för att utföra det mesta inom takläggning och arbetar med trygga och säkra metoder. Här får du även en 100 % nöjd kund garanti och möjlighet att nyttja ROT-avdraget.

  Gröna lösningar och kvalitetssäkra priser

   Vi letar alltid efter nya lösningar för att arbeta mer miljövänligt. Därför ser vi till att ständigt utveckla oss och våra medarbetare för att arbeta med nya metoder. Vi har också kvalitetssäkrat priser och arbetar med högkvalitativa material från trygga samarbetspartners. Vi tar oss an arbeten inom hela Sollentuna med omnejd, till exempel Tureberg, Bagarby, Nytorp och Knista.

  Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


   Rabah
   – Projektledare

   Nummer: 08-557 69 665
   Mail: offert@taklaggaren.nu

   Renovera Taket i Täby Vi renoverar alla slags tak: plåt, papp, tegel & betongtak!

   Vi hjälper dig med ROT-avdraget

    Visste du att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget för att få lägre kostnader vid din takläggning? Du meddelar oss bara i samband med bokning att du vill nyttja ROT och därefter sköter vi resten. Har du nyttjat ROT tidigare under året rekommenderar vi att du kontrollerar att du har avdrag kvar att nyttja. Det gör du genom att kontakta Skatteverket. Bor i närheten av Sollentuna som kringliggande kommun i norra Stockholm såsom takläggning i Danderyd hjälper vi såklart dig renovera, laga eller lägga nytt taket på din fastighet.

   Vi finns i ett område nära dig 

   När du ska lägga om taket kan det vara skönt att använda sig av en lokal firma. Vårt takläggningsföretag riktar sig till kunder i hela Stockholmsområdet, men fokuserar extra på Sollentuna och områden i närheten. Befinner du dig i området och vill ha hjälp med ditt tak så är vi rätt företag för dig! Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om de tjänster som vi erbjuder. 

   Kontakta oss för offert och rådgivning

   Inför ett takbyte eller takläggning kan det vara skönt att bolla tankar och idéer. Våra hantverkare finns alltid på plats för att vägleda dig i valet av material eller besvara dina frågor. Här kan du också beställa en kostnadsfri offert.

   Behöver ni hjälp med att Lägga om Taket i Sollentuna? Välj en Certifierad och Trygg Takfirma

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

   Staffan T. Lidingö

   Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

   Styrelseledamot, BRF Skanstull

   Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

   Roger O, Sollentuna

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Bandtäckning Villahus Lidingö

   Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

   Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

   Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Takomläggning Fastighet Hagsätra

   Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


    Rabah
    – Projektledare

    Nummer: 08-557 69 665
    Mail: offert@taklaggaren.nu

    Offert? Klicka här