Takläggning på Lidingö

Här på vår firma utför vi allt vad gäller takläggning i Lidingö kommun med omnejd.
Kontakta våra erfarna takläggare om du är i behov av hjälp med att lägga taktegel eller lägga om papp- och plåttak i exempelvis Sticklinge, Gåshaga, Gångsätra, Brevik eller Hersby i Stockholm.

Takomläggningar

Med alla takmaterial du önskar!

Takrenoveringar

Vi är specialister inom tegel- och betongtak

Takbyten

Med hjälp av våra tjänster kan du skydda din fastighet

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Allt inom Takläggning på Lidingö Vi utför takarbeten i bland annat Sticklinge, Gåshaga, Gångsätra, Hersby, Killinge, Torsvik och Kottla.

  Takläggning på Lidingö

  När du är i behov av en professionellt utförd takrenovering eller ett takbyte är vår firma det bästa valet. Vi har lång erfarenhet av att reparera tak och kan arbeta med både små och stora projekt i Lidingö kommun. Bland våra tidigare kunder finns boende i Mölna, Södergarn, Kyrkviken och Grönsta. Om du önskar renovera ditt tak i Lidingö kan du anlita oss som har erfarna montörer med rätt utbildning. Hör av dig till oss idag så går vi igenom dina idéer och behov.

  Behöver du anlita takläggare?

  Hos oss får du snabb återkoppling inom endast 48 timmar. Nå oss enkelt via vårt formulär nedan så kontaktar vi dig och kommer överens om ett gratis besök.

  Professionella takmontörer från Stockholm

  För dig som behöver fixa till shingel, lägga plåt- eller papptak finns vi tillgängliga för uppdrag. Det är möjligt att utföra dessa projekt själv men arbetet är krävande både vad gäller tid och noggrannhet. Vi har arbetat med projekt åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företagare för att framställa hållbara och snygga tak.

  Om du är en privatperson kan du använda ROT-avdraget som ger dig en minskad kostnad för arbetet. Som lokal takläggare utför vi också byggarbeten på taket i närområdet såsom på andra sidan vattnet med takläggning i Nacka & Saltsjö-Boo.

  Vill du Lägga om ditt Tak i Lidingö kommun? Välj en säker, trygg och certifierad takfirma!

  Nöjda Kunder

  Vår firma har som målsättning att ha högsta kvalitet på material, säkerhet och utförande!

  Gröna Lösningar

  Våra takläggaren arbetar ständigt för att minska vår klimatpåverkan medan vi är på arbetet.

  Kvalitetssäkra priser

  Vi använder material från Sveriges främsta takleverantörer så vi kan garantera kvalitetssäker takläggning.

  Kontakta Takföretag i Stockholm Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning


   Rabah
   – Projektledare

   Nummer: 08-557 69 665
   Mail: offert@taklaggaren.nu

   Renovera Taket på Lidingö Tryggt & Säkert val av Takläggare

   Högkvalitativa takläggningstjänster

   Vi vill ha nöjda kunder oavsett storlek på projektet, om det är en mindre tjänst du vill ha hjälp med eller om du vill totalrenovera ditt tak. Därför erbjuder vi ett brett utbud av taktjänster som täcker alla behov. Våra kunniga montörer har ordentlig utbildning inom området och vi följer alltid de regler som gäller i branschen. Att anlita oss är ett tryggt val.

   Behöver du hjälp med att lägga ett nytt tak?

   När du kontaktar oss får du snabbt svar inom 48 timmar. Använd formuläret nedan om du vill nå oss så återkommer vi snarast och bokar ett gratis möt

   Fackmannamässigt utförda arbeten i Lidingö

   För den som beslutar sig för att kontraktera en takläggningsfirma är det viktigt att få ett bra och korrekt resultat. Därför får du via oss alltid fackmannamässigt utförda arbeten. Våra montörer har mycket erfarenhet inom våra erbjudna tjänster och du får även garanti på alla projekt du väljer att anlita oss för. Du behöver alltså inte oroa dig för att något inte skulle bli som planerat eller för oförutsedda problem. Vi ser till att du blir 100% nöjd med vårt arbete. Vi kan visa tidigare referenser från vår kundkrets som bland annat finns i Kyttinge, Elfvik, Östra Islinge, Käppala och Högberga.

   Våra Målgrupper Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag & BRF:er

   Bostadsrättförening

   Brinkens Plåtslageri AB hjälper bostadsrättsföreningar med stora och små taktjänster så som takplåtsmålning, taksäkerhet, takläggning och takbesiktning.

   Fastighetsägare

   Våra erfarna takmontörer har många års erfarenhet inom takläggning åt privatpersoner och fastighetsägare. Vi kan även assistera vid frågor kring ROT-avdrag eller bygglov.

   Företag

   Efter många år i byggbranschen har vi etablerad ett kontaktnät av professionella underentreprenörer och leverantörer. Vi söker alltid nya samarbetspartners inom takbranschen.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Brinkens Plåtslageri AB renoverade vår sekelskiftsvilla ute i Skärgården, Lidingö. Deras projektledare Jonathan var super trevlig och skötte projektet proffsigt från start till mål med omsorg. Vi är super nöjda och rekommenderar Brinkens Plåtslageri AB.

   Staffan T. Lidingö

   Vi anlitade Brinkens Plåtslageri AB då vi behövde uppdatera vår taksäkerhet till BRF:en. Deras takläggare tog jobbet på allvar och det blev inget slarver. Vi beskriver företaget med kvalitet och noggrannhet. De sköter även vår snöröjning under vintern vilket utförs utmärkt varje säsong.

   Styrelseledamot, BRF Skanstull

   Brinkens Plåtslageri AB anställdes för att måla om vårt plåttak till vår radhuslänga i Sundbyberg. Deras projektledare återkopplade snabbt efter kontakt och vi fick en fri offert. Jobbet utfördes professionellt och följdes enligt tidsplan. Bra bemötande, kommunikation och service.

   Roger O, Sollentuna

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Bandtäckning Villahus Lidingö

   Takomläggning av villa på Lidingö med frihängande betongpannor som byttes ut till råspont och bandtäckning. Vi installerade även ny taksäkerhet. Nöjd kund, nöjda plåtslagare!

   Takplåtsmålning BRF Kungholms Strand

   Takplåtsmålning till bostadsrättsförening pågrund av färgsläpp på Kungsholms Strand. Vi uppdaterade även fastighetens taksäkerhet med nya takstegar.

   Takomläggning Fastighet Hagsätra

   Här utförde Brinkens Plåtslageri AB takomläggning på 660kvm tak till fastighetshus i Hagsätra. Rivning av gammal råspont och installation av ett nytt komplett tak.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takomläggning


    Rabah
    – Projektledare

    Nummer: 08-557 69 665
    Mail: offert@taklaggaren.nu

    Offert? Klicka här